zeynabmv مدیر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6788 عنوان عشق گمشده (داستان زندگی) 🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂 | مشاهده متن کامل بحث + 71158 بازدید | 1067 پست اولا اگه حتی یه نفرم بخونه تا آخرش می ذارم به احترامشدوما داستان بعصیجاهاش غم انگیزه اگه ناراحت می شین نخونین سوما داستان رها تو تاپیکام هست بعد این خواستین بخونینچهارما کامنت بذارین تا داستانای بعدیم تگ شین 🌷 1401/02/16 | 10:27 156 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zeynabmv مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6788 فدای مهربونیات عزیزم می گم یه سوالی دارم اون جا که نوشتما به جای صورتم پوشیده، شورتمپوشیده بود معلومه غلط تایپیه یا کلا مفهوم عوض شده؟
zeynabmv مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6788 لباسایی می پوشیدن که با لباسای محلی ما فرق داشت. خیلی دوست داشتم ببینم شهر چطوریه یه روز صبح مثل هم ... @یاسینازی عزیزم می گم تو این کامنتی که ریپلای کردم معلومه شورتم پوشیده بود همون صورتم پوشیده بوده؟ یا نه؟ اشتباه تایپی آخه این جوری 🤣🤣🤣
دریاصدفی عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 452 عزیزم می گم یه سوالی دارم اون جا که نوشتما به جای صورتم پوشیده، شورتمپوشیده بود معلومه غلط تای ... منکه متوجه شدم.منظورش صورت بوده شب بود و من بودم وغم...شب رفت و من ماندم و غم
zeynabmv مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6788 منکه متوجه شدم.منظورش صورت بوده 🤭😁ان شاء الله که بقیم متوجه شدن 🤣🤣🤣
دریاصدفی عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 452 عزیزم می گم یه سوالی دارم اون جا که نوشتما به جای صورتم پوشیده، شورتمپوشیده بود معلومه غلط تای ... چون سریع نوشتی فقط چشمام مشخص بود..خب معلومه که میشه صورت....البته بر منحرفان لعنت😃😃😃 شب بود و من بودم وغم...شب رفت و من ماندم و غم
zeynabmv مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6788 منکه متوجه شدم.منظورش صورت بوده باور کن من یعنی سردار سوتی دادنم هر وقت قوربون صدقه ی یه کاربر می رم تو سایت آقا در می یاد از شانسم 🤣🤣🤣🤣
دریاصدفی عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 452 🤭😁ان شاء الله که بقیم متوجه شدن 🤣🤣🤣 متوجه میشن.شما فکرتو درگیر نکن.فکراتوبزار برای داستانها زیبات..دیگه داستان نداری،؟فقط همین دوتا داری؟ شب بود و من بودم وغم...شب رفت و من ماندم و غم
دریاصدفی عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 452 باور کن من یعنی سردار سوتی دادنم هر وقت قوربون صدقه ی یه کاربر می رم تو سایت آقا در می یاد از شانسم ... نگران نباش عزیزم.اینبار درست قربون رفتی.منم یک خانمم.مامان دوتا گل پسر شب بود و من بودم وغم...شب رفت و من ماندم و غم
zeynabmv مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6788 متوجه میشن.شما فکرتو درگیر نکن.فکراتوبزار برای داستانها زیبات..دیگه داستان نداری،؟فقط همین دوتا داری ... نه یکیم دارم تو تلگرامه می خوای؟ لینکشو
دریاصدفی عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 452 نه یکیم دارم تو تلگرامه می خوای؟ لینکشو تل ندارم متاسفانه.اگر مقدور بود برات.همینجا بزار..یا بازم بنویس.ادامه بده.ان شالله کتاب چاپ کنی .حیفه داستانات اینجوری بمونن شب بود و من بودم وغم...شب رفت و من ماندم و غم
zeynabmv مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6788 نگران نباش عزیزم.اینبار درست قربون رفتی.منم یک خانمم.مامان دوتا گل پسر خدا حفظشون کنه😍 فک کن ی نویسی عزیز دلم و گل و قلب می فرستی بعد می زنی می بینی نوشته مرد 🤣🤣طرف چه فکرایی که با خودش نمی کنه
دریاصدفی عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 452 خدا حفظشون کنه😍 فک کن ی نویسی عزیز دلم و گل و قلب می فرستی بعد می زنی می بینی نوشته مرد 🤣🤣 ... نه بابا.نگران نباش.اینبار اشتباه نرفتی.البته خدا حفظت کنه. شب بود و من بودم وغم...شب رفت و من ماندم و غم
mamiiifs عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 81 کاش اون قسمت دیدار با محمد و جانسوزتر مینوشتی قشنگ کباب میشدیم🤣🤣🤣🤣
zeynabmv مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 6788 کاش اون قسمت دیدار با محمد و جانسوزتر مینوشتی قشنگ کباب میشدیم🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 همین قدرشم کلی آه و ناله پشت سرمه 😁🤭با یه عده ای کلا سر پایان تلخ درگیری فیزیکی پیش اومده.... مورد داشتیم طرف آدرس خواسته برا کشتنم 🤣🤣🤣🤣
صغرا_زن_اصغر عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 19368 می گم نمی شه ویرایش کرد؟؟؟ صورتم رو شورتم نوشتم خیلی ضایع شده 🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭 😂😂😂نمیشه داداش در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم