2777
2789
عنوان

طعم دار کردن جوجه😋

1000 بازدید | 47 پست

من اینا رو میزنم همه عاشقش میشن 

اول از همه ادویه هاشو میزنم نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر و پودر تخم گشنیز و پودر گل سرخ و کاری و پودر دارچین وزنجبیل و کمی زرچوبه و کمی هم گلپر بعد قشنگ قاطیشون میکنم بعد کمی زعفرون و یکم ابلیمو بعدم سس مایونز و بعد پیاز رو درشت درشت خرد میکنم میریزم روش و همچنین فلفل دلمه هم بلند بلند خورد میکنم روش  میزارم مزه دار شه

اخر سر ک پخت کره ذوب شده رو با زعفران قاطی میکنم با فرچه میزنم روش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر گل سرخ چ طعمی داره

گل محمدی رو خشک کن و پودر کن قاطی بقیه ادویه بزن برا جوجه 

کمک میکنه به گرفتن بوی زهم مرغ 

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم

پیاز نمک فلفل سباه ابلیمو فراووون ماست پر چرب 

حتما یکی دو حبه سیر 

و زعفرون کمی ادویه کاری

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
لذیذش میکنه  البته ک هرکسی ی مزاج داره

بنظرم همون کره و زعفران و ادویه با لیموترش و پیاز کافیه برا مزه دار کردنش و خوشمزه شدنش

مایونز فک کنم سنگینشم کنه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم