2777
2789
عنوان

جای من بودید چه می کردید....

91 بازدید | 4 پست

من دو تا خواهر شوهرم دارم یکی بزرگتر یکی کوچکترم

بزرگ تر واقعا عالی و خانوم هستش ولی کوچیکه یه کم اذیت میکنه، بچه خواهرشوهر بزرگ م بیمارستان بستری شده کسی هم نیست کمکش کنه من هم تا اونجا که تونستم کمکش کردم ولی چون تعطیلات هست همه برادرشوهرام و حتی مادرشوهرم رفتن مسافرت.... و تنها ست!!! خواهرشوهر کوچیکم گفت من می خوام برم کمکش و بچه هام رو شما دوساعت نگه دارید شوهرم هم قبول کرد اما این دوساعت شد پنج ساعت و نزدیک افطار بود ما گفتیم افطار بیا گفت نه چون فطریه میفته بعدش میام 

ما هم قرار بود بعد افطار ی کم بریم بریم با همسرم چون شوهرم بعد دوهفته تازه ازماموریت اومده بود.... اما ایشون با همسرشان رفتن رستوران و حدود ساعت ۹ و نیم که گفته بودیم می خواهیم بریم تازه اومد خونه مون

دو تا بچه داره که یکیش سه ساله شه، و من همش نگران بودم که دستشویی آتش نگیره چون من باردارم البته اوایلشه و اونا نمی دونن و خیلی می ترسم مثله قبلی سقط کنم وقتی اومد به دخترش گفت ا؟ مامان چرا جیش نرفتی؟ من خیلی عصبانی شد چیزی نگفتم اما خیلی هم تحویلشون نگرفتم و گرم سلام نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و شوهرم هم بهم چند بار جلوی اونا گفت حاضر شو زودتر... حالا راستش عذاب وجدان دارم که نکنه از مهمون خوب پذیرایی نکردم چون شوهرم گفت کاملا از صورتت معلوم بود که ناراحتی، بنظرتون من حق داشتم ناراحت باشمم؟