2777
2789
عنوان

ماه رمضون چند کیلو کم کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 127 پست
من مثلا شاید چهار کف گیر میخورم با خورشت و با دو سه کف دست نون دیگه لاغر نمیشم اینجوری؟   &nb ...

نون حذف کن  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
قبلا فکر میکردم خیلی سخته وزن کم کنم اما مهم اراده اس  کمر درد وزانو درد داشتم از وقتی وزن کم ...

عجب

خیلی به درد تبلیغات این محصولات رژیمی میخورین خخخ

از وقتی وزن کم کردم ....

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نون حذف کن  

اخه بدون نونم نمیشه

اون یکم نونم نخورم؟

با چنگال وقاشق؟

( نون نقش چنگال رو داره )

تو چند ماه چقد کم کردین ؟منم رژیمو باید بعد رمضان ادامه بدم رمضان رها کردم

اول بهمن شروع کردم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
من مثلا شاید چهار کف گیر میخورم با خورشت و با دو سه کف دست نون دیگه لاغر نمیشم اینجوری؟   &nb ...

۴ تا کفگیر؟خیلیه برای رژیم باید کروهیدرات ها کم مصرف کنین سبزیجات و میوه بیشتر باشه

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
زیر نظر دکتر تغذیه   مصرف قند به صفر رسوندم تنقلات وسرخ کردنی کلا ممنوع   برنج کته میکنم ...

راسی میگم یعنی صبح ها هم چای شیرین نخوریم؟

مربا هم نخوریم؟

پس چی بخوریم؟

همش تخم مرغ؟ بد نیس؟

اخه بدون نونم نمیشه اون یکم نونم نخورم؟ با چنگال وقاشق؟ ( نون نقشگ چنگال رو داره   )

منم این عادت داشتم  حتی بعد غذا با یه تیکه نون بشقابمو تمیز میکردم ومیخوردمش 😀

پس خوش به حالتون که اضاف نکردین. من کم خوردم ایجور بودم

از این دید بهش نگاه نکرده بودم  

البته اخرین باری که وزن کردم به همین فکر کردم که خوبه حداقل زیاد نکردم

اخه الان اضافه وزن دارم

منم این عادت داشتم  حتی بعد غذا با یه تیکه نون بشقابمو تمیز میکردم ومیخوردمش 😀

الان تو ترک هستین؟

ترک سخته؟

راسی میگم یعنی صبح ها هم چای شیرین نخوریم؟ مربا هم نخوریم؟ پس چی بخوریم؟ همش تخم مرغ؟ بد نیس؟

صبحانه یه کف دست نون سنگک با نصف قوطی کبریت پنیر ویک گردو و نیم لیوان شیربعضی روزا اون یه تیکه پنیرم تو برنامه ام نبود 

تخم مرغم هفته ای 1 اب پز 

خب منم دارم.ولی نمیدونم چراذهنوز دارم اضاف میکنم. اینکه بخوری و ثابت بمونه خودش ی حسن حساب میشه &nbs ...

اره اونکه یه مدت یه وضی بودم

یعنی تقربا هر ماه یه کیلو اضافه میکردم 

اوایل کرونا

زیاد چاق شدم

دیگه غذا رو کمترش کردم

تازه نو نرو کم کردم الان شد اینقد

پیاده روی هم کردم

حدود 13 کیلو کم کردم ( همین حدودا اضاف کرده بودما)

ولی بعدا دوباره 3 کیلو تقریبا رفت روش

الان بازی میکنه یکی دو کیلو کم میشه زیاد میشه ....