2777
2789

از این موضوع ساده نگذرین ....

1. قبل از صحبت کردن سعی کنید خود را به جای همسر خود بگذارید، با این حال بهتر به مشکلات او پی می برید.

2. قبل از صحبت و هماهنگی با همسر، هیچ وقت موضوع را با دیگران مطرح نکنید چون ممکن است گفته هایتان را به او تحویل دهند و او را علیه شما بشورانند.

3. در ابتدای صحبت، تاکید کنید قصد شما از مطرح کردن رنجش ها فقط رفع سوء تفاهم است.

4. سعی کنید از نکات مثبت و کارهای پسندیده او ذکری به میان آورید.

5. تاکید کنید که ممکن است مقصر ماجرا خودتان باشید و اگر قصوری دارید، آن را به زبان آورید و از همسر خود پوزش بخواهید، او هم آماده عذرخواهی خواهد شد.

6. حرف هایتان را با زخم زبان و کنایه و تحقیر بیان نکنید به فرموده امام علی علیه السلام بسا سخنی، زخمی عمیق وارد می آورد.

7. هیچ وقت همسر خود را با دیگران مقایسه نکنید او را با خودش یعنی خطایش را با رفتار خوب خودش مقایسه کنید.

8. از یک دندگی و لجبازی بپرهیزید.

مجادله بی حاصل نکنید.

9. دلخوری ها و رنجش های کوچک، گذشته های دور را یادآوری نکنید و او را وادار نکنید که به گناهش اعتراف کند و عذرخواهی نماید.

10. هنگام بحث و گفتگو به همسرتان هم اجازه صحبت کردن و اظهار نظر بدهید، تا او هم تخلیه روانی شود و به آرامش برسد. 

11. به هر شکل می توانید رفع دلخوری را جشن بگیرید. (با شاخه گلی یا پختن کیک و...) همیشه به یاد داشته باشید که آشتی های اجباری که در آن هیچ یک از طرفین تغییری در خود نمی دهند، بنیایی سست دارد.

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه گونه مقاومی هستیم من که به خودش هم گفتم بچه کوچکم بشه ۱۸ سالش تا اون موقع زنده بودمتا اون موقع بز ...

منم چندین بار گفتم بیا جدا بشیم. منم دو بچه دارم.  بعضی وقتا میگم طلاق شاید برای اینا بهتر از زندگی سرد باشه. 

منم چندین بار گفتم بیا جدا بشیم. منم دو بچه دارم. بعضی وقتا میگم طلاق شاید برای اینا بهتر از زندگی ...

آخه بدبختی اینجاست که بچه نگه دارم نیست یعنی اصلا نمی دونه مردیم زنده ایم یا خوابه یا بیرونه ساعت ۱۱ شب میاد خونه انتظار داره بچه مدرسه ای که ۶ صبح بیدار میشه شام نخورده باشه منتظرش باشیم

اوایل ازدواج همش میگفت زن باید خونه دار باشه منم که بی عقل بودم

منم همین بودم آخرین بار علوم پزشکی قبول شدم نذاشت برم می گفت خودم هر چی بخوای فراهم می کنم تو فقط مواظب دخترمون باش الحق که از نظر مالی فراهم کرد ولی این زندگی نیست که ما می کنیم هیچی دیگه برام نمونده