2777
2789
عنوان

ماه رمضون چند کیلو کم کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 127 پست
صبحانه یه کف دست نون سنگک با نصف قوطی کبریت پنیر ویک گردو بعضی روزا اون یه تیکه پنیرم تو برنامه ام ن ...

گردو از کجا بیارم

پول دارین ها ؟خخخ

جدی صبونه چای شیرین و مربا نخورم؟

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.
الان تو ترک هستین؟ ترک سخته؟

کلا ترک کردم 

نه فقط اراده میخواد 

انگار معتادیم 😂😂😉

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ تا کفگیر؟خیلیه برای رژیم باید کروهیدرات ها کم مصرف کنین سبزیجات و میوه بیشتر باشه

گرسنم میشه بعدش خب

یعنی میات وعده میوه بخورم؟

اسم دکتر تغذیتون چیه؟

دکتر یحیی پآسدار 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
کلا ترک کردم  نه فقط اراده میخواد  انگار معتادیم 😂😂😉

افرین

ولی باور کن کمش کردما 

اینی که میگم قبلا بیشتر نون میخوردم

حالا ببینم چنگال رو جایگزین نون میکنم

اونم مادرم نگه چرا چنگال کثیف میکنی الکی  

گردو از کجا بیارم پول دارین ها ؟خخخ جدی صبونه چای شیرین و مربا نخورم؟

نه اصلا 

افرین ولی باور کن کمش کردما  اینی که میگم قبلا بیشتر نون میخوردم حالا ببینم چنگال رو جایگزین ...

😂😂😂😂😂😂

گرسنم میشه بعدش خب یعنی میات وعده میوه بخورم؟    

کلا رژیم این مدلی صبح مثلا سه ونیم کف دست نون ودوقوطی پنیر ۱ گردو ۱ لیوان شیر ۱گوجه و ۱ خیار بعدش ساعت ۱۰ صبح یک میوه بعد ناهار میتونه برنج باششه با خورشت یا فقط خوراک با نون در کنار اینا سالاد و سبزی همیشه هست بعد ساعت ۵ عصر یک میوه برا شامم ۱ ونیم پیاله مثلا عدسی با یک ونیم کف دست نون .حالا هی روزا غذاها فرق میکنه بعد دو هفته ک کم شدیم مقدارش کمتر میشه مثلا صبح ۳ کف دست نون و....

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
زیر نظر دکتر تغذیه   مصرف قند به صفر رسوندم تنقلات وسرخ کردنی کلا ممنوع   برنج کته میکنم ...

راسی ته دیگم نخورم؟

خب اگه من نخورم و پرتش کنن چی؟

کلا رژیم این مدلی صبح مثلا سه ونیم کف دست نون ودوقوطی پنیر ۱ گردو ۱ لیوان شیر ۱گوجه و ۱ خیار بعدش سا ...

اها مرسی

معلومه خیلیم رعایت کردین    

راسی ته دیگم نخورم؟ خب اگه من نخورم و پرتش کنن چی؟

اون که اصلا 

قبل تر گفتم برنج کته باید بخوری 

5کیلوفکرکنم45کیلوبودم شدم40

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰