2777
2789

ببر دکتر .

تا اون تشخیص بده ‌ شاید چیزی در گوشش گیر کرده ‌ .مثل دستمال کاغذی و‌...

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خواهرشوهرم اینجوره البته بچه بوده عفونت کرده یه گوشش شنواییشو ازدست داده.میگه یه حالت وز وز توشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببر دکتر . تا اون تشخیص بده ‌ شاید چیزی در گوشش گیر کرده ‌ .مثل دستمال کاغذی و‌...

بردم الان ی ساله درگیرم هیچکاری نمیشه نکرد واینکه شاید سلول درمانی جواب بده فقط

من خودم ن ولی مامانم بخاطر بارداری آخرش گوش راستش کم شنوا شد و سمعک استفاده میکنه، از کجا متوجه شدی ...

چرا پارسال ک گفت بردمش و مشخص شد دکترم گفت دیگه نمیشه براش کاری کرد علتم معلوم نیست مکل حسی عصبی داره

خواهرشوهرم اینجوره البته بچه بوده عفونت کرده یه گوشش شنواییشو ازدست داده.میگه یه حالت وز وز توشه

اینم گفتن یا بیماری یا ضربه مشخص نیست الان سمعک استفاده میکنن شما متوجه کم شنواییشون میشد

منم همین مشکل رو دارم جالبه تو کلاس پنجم فهمیدم یعنی هر چی میگفتم کسی باورش نمیشد دیگه خودم فکر میکردم یه گوش برای شنیدن اون یکی دکوره هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم فقط جهت صدا اونم وقتی گوشی زنگ میزنه تو فاصله ی دور نمیتونم بدونم کجاست بچه هام بهم میدن  یا یکی در گوشی حرف میزنه دیگه نمیفهمم چی میگه خواهش میکنم ازش یا بلند بگه یا تو اون گوشم بگه بدون توضیح اضافی هیچ کس هم از فامیل یا خانواده شوهرم نمیدنن فقط شوهرم میدونه اصلا هم براش مهم نیست یا سرکوفت نزده چون مشکلی ندارم 

یه دکترو به نظرم انتخاب نکن، بعضی دکترا بلد نیستن زیاد 

۵ و۶ تا دکار بردم بهترین دکترا  همین امروز تهران تماس گرفتم چون باردارم میگم اگه میشه با سلول بنیادی درمان کنم اینقدر ک انگشت کردم داخل گوشم از صبح گوش درد شدم یعنی ۳ ماه یکسر به دکترا بودم 

منم همین مشکل رو دارم جالبه تو کلاس پنجم فهمیدم یعنی هر چی میگفتم کسی باورش نمیشد دیگه خودم فکر میکر ...

توروخدا راست میگین بخدا الان ی ساله ک هر وقت میخوابه اشکام میریزه الانم ک باردار شدم ناشکر نیستم ولی شنبدم برا سلول بنیادی گفتم از بند ناف این بچه بگیرم شاید بدردش بخوره

منم همین مشکل رو دارم جالبه تو کلاس پنجم فهمیدم یعنی هر چی میگفتم کسی باورش نمیشد دیگه خودم فکر میکر ...

یعنی تو مدرسه مشکل نداشتین بچه من امسال باید بره اول خدا میدونه تو دلم چی داره میگذره امروز زنگ زدم به ی دکتر گفت ۷۰۰ میلیون تومان خرج داره ک ببریم خارج درمان بشه از صبح دارم فک میکنم ک ی کلیه بفروشم درمانش کنم 

توروخدا راست میگین بخدا الان ی ساله ک هر وقت میخوابه اشکام میریزه الانم ک باردار شدم ناشکر نیستم ولی ...

نگران نباش هیچ مشکلی نیست ولی خب باید مراقب اون یکی گوشش باشی مثلا من دیگه استخر و ورزش خطرناک نمیرم میدونی بازم خطر برای همه هست ولی دکتر گفت یه گوش داری مراقبش باش نزار ضربه به سرت یا گوشت بخوره از هدفون استفاده نکن جاهایی که صدای بلند هست واینسا مراقب گوشت باش تو مدرسه هم به معلمش میگید که در جریان باشه تو نیمکت اول بشینه برای دیکته مخصوصا من فقط دیکته مشکل داشتم اونم در حد ۱۷ یا ۱۸ میشدم نه ضعیف کلا ناراحت نباش 

یعنی تو مدرسه مشکل نداشتین بچه من امسال باید بره اول خدا میدونه تو دلم چی داره میگذره امروز زنگ زدم ...

توضیح دادم فقط دیکته اونم میگم در حد ۱۷ یا ۱۸ میشدم یا جا مینداختم یا اشتباه تلفظی بود اونم موردی نبود الان دیگه نمره هم ندارن نگران نباش از وقتی هم مشکل رو فهمیدیم موقع دیکته معلم من رو میبرد نزدیکش 

[QUOTE=235762219]نگران نباش هیچ مشکلی نیست ولی خب باید مراقب اون یکی گوشش باشی مثلا من دیگه استخر و ورزش خطرناک نمیرم ...[/QUOTE

فقط همین مشکلا صدا ها رو کم میشنوید یا نه ببخشید سوال زیاد میپرسم اجرت با امام رضا معلم شما خبر داشت