2777
2789
عنوان

خواهر شوهر حسود

599 بازدید | 35 پست

خواهر شوهر حسودي دارم كه تو دنيا تكه … خيلي كنجكاوه كه ما اخر هفته كجا ميريم همش به شوهرم پيام ميده كجايين.؟ بعدشم گلايه چرا مامانو نبردين با خودتون؟ زهر مار ميكنه يك اخر هفته رو به من و بچه هام . خيلي مسيج ميزنه به شوهرم اعلام موقعيت كنه بهش🤦🏻‍♀️چيكار كنم دست از اين كاراش برداره؟رو داره خيلي زور ميگه شوهر منم كم مياره 😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینایی که خواهر شوهر دارن مگه خودشون خواهر شوهر دختر مردم نیستن؟

من خواهر شوهر هستم خودمم ولي هيچ موقع مزاحم داداشم و زندگيش نميشم خوشي اونا خوشيه منه.. عاشقشونم 

من خواهر شوهر هستم خودمم ولي هيچ موقع مزاحم داداشم و زندگيش نميشم خوشي اونا خوشيه منه.. عاشقشونم&nbs ...

یعنی عروستون میاد نی نی سایت تاپیک بزنه ازتون تعریف کنه؟خخخ

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.
خودتون این احازه رو بهش دادین 

ميدوني چيه بهش حرفي ميگيم قهر گريه زاري ميره پيش باباش .. باباش هم يك ادم ديكتاتور و بد اخلاق بد دهني هست كه نگو!  شوهرم از باباش خيلي حساب ميبره 😔😔

چیکار داری به تو که پیام نداده ناراحتی به گوشیه داداشش پیام میده،هیچ وقت بین شوهرت و خواهرش دخالت نکن 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂