2777
2789
عنوان

خواهر شوهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 35 پست
چرا خواهر شوهر باید به شما حسودی کنه؟ سواله برما اگر حسوده خب میتونه به هرکسی حسودی کنه شمای نوعی ...

اين سوال منه خوب چرا حسوديه عروس رو ميكنن؟ عروس چه گناهي كرده كه با داداشش ازدواج كرده؟ هميشه بايد زندگيو به كاممون تلخ كنن؟ درسته؟؟؟ انصاف نيس خًودشم يه روز عروس ميشه ببينم دوست داره اينطور رفتارارو!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه مای گاد شوهرتون چرا اینقد هواتون رو داره؟ چرا خوشبختین؟ سوال جالبی نیست ولی خب فکر کنم بشه پرس ...

حالت خوبه عزیزم من تو اطرافیانم خیایا رو دیدم که از شوهر منم واسه زناشون بهترن ،خب بزار جواب سوالتو بدم ما از صفر زندگیمونو‌شروع کردیم و عاشق هو بودیم شوهرم میدونست خیلی موقعیت های بهتر از ایشون واسه ازدواج دارم ،اما باهم ازدواج کردیم چندین بار تو زندگی به صفر رسیدیم و هیچوقت تنهاش نذاشتم تا همین دوسال پیش که برای افتتاح شغل جدید همسرم یه وام میخواستیم بگیریم که سند خونه نیاز داست وهمین خواهر شوهر مادرشوهری که همیشه دماغ درازشون تو زندگیم بود و نقش دلسوز شدیدو بازی میکردن که منم مثلاً بده کنن ،نذاشتن پدرشوهرم واسه شوهرم سند بذاره بارها خودمو شوهرم بهشون زنگ زدیم اصلا انگار این پسرو نداشتن شوهرم از طرفی کرایه مغازه خالیو میداد استرس کاری کرد که یه روز در حین رانندگی ماشینمون تا کمر رفت عکس ماشینو براشون فرستاد بازم هیچ عکس العملی...رفته بود ماشینو بفروشه واسه سرمایه ،فک کن دوماه کرایه عقب افتاد ،الهی خدا از صاحب مغازه راضی باشه که درکمون کرد ،تا ماشین درست بشه و بریم واسه پر کردن مغازه ،الهی شکر که بالاخره سختی تمام و الحمد الله الان خودمون به هرکی بدونیم نیازمند واقعی کمک میکنیم فک کن یه ماه بعد افتتاحیه سرو کلشون پیدا شد شوهرم خودش میدونه خوب نیستن قرار شد باهاشون رفتو امد نکنه اما خب گفت مادر نمیتونم انکارش کنم ،خواهراشو که خود شوهرم میدونه حسودن 

اين سوال منه خوب چرا حسوديه عروس رو ميكنن؟ عروس چه گناهي كرده كه با داداشش ازدواج كرده؟ هميشه ب ...

خانما باید بهتر بدونن  

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.
حالت خوبه عزیزم من تو اطرافیانم خیایا رو دیدم که از شوهر منم واسه زناشون بهترن ،خب بزار جواب سوالتو ...

ان شاالله خوشبخت تر بشین و روابط فامیلیتونم گرم بشه

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.
ميدوني چيه بهش حرفي ميگيم قهر گريه زاري ميره پيش باباش .. باباش هم يك ادم ديكتاتور و بد اخلاق بد دهن ...

خوب چرا شوهرش نمیبرتش بیرون؟ چرا خودش نمیره بیرون؟ حتما باید یکی باشه اینو ببره بیرون؟؟ متنفرم از آدم هایی که همیشه آویزونن. پسر هم زندگی داره بدبختی داره. حالا اگه شوهر نداشت یه چیزی.شوهر گردن کلفت داره ولی لَنگه پسرشه که بیاد اینو ببره بیرون