2777
2789
عنوان

خانمای متاهلی میشه بیاید

248 بازدید | 30 پست

شوهرم خیلی خوش اخلاقه واقعا ولی یه عیب داره اونم اینه سیگار میکشه میگم بزار کنار بخاطر خودمون بچمون میگه کم کردم کم میکشم اما میدونم الکی میگه و بخاطر من میگه پیش من نمیکشه....

بعد یه عیب دیگه م داره اینکه وقتی ازش میپرسم مثلا نماز خوندی میگه آره در حالیکه چند دقیقه بعد صدای اذان شنیدم.... دروغ های ریز میگه بهم پنهون کاری هم داره ...

خیلی اذیتم میکنه در حالیکه من خیلی باهاش روم 

الان میگین گیر نده ولی خب واسم مهمه چیکار کنم...

واقعا برای گیر دادنت باعث شدی دروغگو هم بشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی گیر دادنای زیاد باعث دروغ میشه چون میخواد دعوا راه نیفته 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نظر منم اینه که اصرار نکن 

سیگار هم اجازه نده داخل خونه جلو بچه بکشه

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

متاسفانه سخته اینو بدون کسیو نمیتونی تغییر بدی اونم آدم بزرگو خودش باید بخواد تغییر کنه ، برای نماز هم خودت بخوان و دعا کن که خدا لذت عبادت رو هم به اون بده و نماز خون بشه تنها راهش اینه حتی اگه به حرف تو بخونه باز تو نگی نمی‌خونه 

چرا نماز خوندن یا نخوندن شوهرت باید برای شما مهم باشه؟ مگه برای شما نماز میخونه ؟ چرا بنده خدارو مجبور میکنی ی گناه دیگم ب گناهاش اضافه کنه 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

جواب درست همونه که خودت نوشتی گیر نده. عادت میکنه همه حرفاتو نادیده بگیره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

قبل از ازدواج وانمود کرده بود نماز میخونه و سیگار‌ نمیکشه؟ 

اگه اینا رو دیدی و قبول کردی پس الانم نادیده بگیر. مشخصه نمیخواد تغییری ایجاد کنه. نمیتونی مجبورش کنی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)