2777
2789
عنوان

خواهر شوهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 35 پست
ميدوني چيه بهش حرفي ميگيم قهر گريه زاري ميره پيش باباش .. باباش هم يك ادم ديكتاتور و بد اخلاق بد دهن ...

چقدر لوس ..چندبار که زنگ زد آمار بگیر جواب سربالا تحویلش بدین خودش بیخیال میشه دیگه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سه بار بیرون میرید یکبارم مادرشوهرتو ببرید  منم خواهرشوهرم ب قول شما خوشی داداشم خوشی ماعه ...

بابا مسافرت هم ميريم با هم هيچ اشكالي نداره .. من حرفم پرروييشه خيلي حس بدي ميده به ادم هي گوشي دستش كدوم رستورانيد كجاييد چي خوردين .. من شوهرم صبح تا شب سر كاره يه اخر هفته مياد خونه ميخواييم با بچه هام خوش باشيم كنار هم .. كه همش از اين اس ام اس هاش يه گندي بالا ميزنه

تلفناشو جواب ندید درست میشه حالا خودش شوهر کنه نمیذاره شوهرش پیش مامانش بشینه باهاش حرف بزنه چه برسه به اینکه ببره بیرون

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
والا اینکارش که اصلن حسودی نیست.دوست داره دنبالتون بیاد دخالتم نیست.تنهاست میخاد یه جایی بره‌کجاش مش ...

مياد بياد خوب ولي اونقدر بد اخلاقه همش به بحث ميگذره روزمون ارامش نداره كه روحش از بس حسوده . در ضمن من جزيي از حسادتشو گفتم همشو بگم كه شوكه ميشي.. ادم خوب جاش بالا سرمه ولي ببين چين ديگه دارم فرار ميكنم . 

تلفناشو جواب ندید درست میشه حالا خودش شوهر کنه نمیذاره شوهرش پیش مامانش بشینه باهاش حرف بزنه چه برسه ...

افرين دقيقا همين مدله.. يه بار گفت كاش شوهري گيرم بياد نه ننه داشته باشه نه خواهر….

افرين دقيقا همين مدله.. يه بار گفت كاش شوهري گيرم بياد نه ننه داشته باشه نه خواهر….

میشناسم اینطور افراد رو خیلی متوقع هستن و رفتارشون از روی حسادته میخواد به همسرتون عذاب وجدان بده که بیرون بهش خوش نگذره یا اعصابتون رو خرد کنه بهتره جوابش رو ندید از روی محبت به مادرش نیست 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
شوهرم سادس همه چيو ميگه كافيه من بگم نگو بيرونيم دعوا ميشه

اگر شوهرت دهن بین نیس محل نده ب پیاماش وقتی میرید بیرون ب شوهرت بگو گوشی امروز تعطیل فقط چهارنفری خوش باشیم ب هیچیم فک نکنبم

باید با سیاست حرف بزنی باهاش دبگ

یعنی عروستون میاد نی نی سایت تاپیک بزنه ازتون تعریف کنه؟خخخ

نکنه تو خواهر شوهرشی ،منم دوتا از این خواهر شوهرای حسود دارم از فرق سرم تا نوک پام تو چششونه حسودا همشم آویزونن

نکنه تو خواهر شوهرشی ،منم دوتا از این خواهر شوهرای حسود دارم از فرق سرم تا نوک پام تو چششونه حسودا ه ...

چرا خواهر شوهر باید به شما حسودی کنه؟

سواله برما

اگر حسوده خب میتونه به هرکسی حسودی کنه

شمای نوعی فرقت با بقیه چیه برای اونا؟

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.
شوهرم دوسم داره شوهراشون دوسشون نداشت و طلاقشون دادن اختیار زندگیم دست خودمه شوهرم برای هرکاری باهم ...

اوه مای گاد

شوهرتون چرا اینقد هواتون رو داره؟

چرا خوشبختین؟ سوال جالبی نیست ولی خب فکر کنم بشه پرسیدش  

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.