خواهر شوهر حسودي دارم كه تو دنيا تكه … خيلي كنجكاوه كه ما اخر هفته كجا ميريم همش به شوهرم پيام ميده كجايين.؟ بعدشم گلايه چرا مامانو نبردين با خودتون؟ زهر مار ميكنه يك اخر هفته رو به من و بچه هام . خيلي مسيج ميزنه به شوهرم اعلام موقعيت كنه بهش🤦🏻♀️چيكار كنم دست از اين كاراش برداره؟رو داره خيلي زور ميگه شوهر منم كم مياره 😕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب سه بار بیرون میرید یکبارم مادرشوهرتو ببرید منم خواهرشوهرم ب قول شما خوشی داداشم خوشی ماعه ...
بابا مسافرت هم ميريم با هم هيچ اشكالي نداره .. من حرفم پرروييشه خيلي حس بدي ميده به ادم هي گوشي دستش كدوم رستورانيد كجاييد چي خوردين .. من شوهرم صبح تا شب سر كاره يه اخر هفته مياد خونه ميخواييم با بچه هام خوش باشيم كنار هم .. كه همش از اين اس ام اس هاش يه گندي بالا ميزنه
تلفناشو جواب ندید درست میشه حالا خودش شوهر کنه نمیذاره شوهرش پیش مامانش بشینه باهاش حرف بزنه چه برسه به اینکه ببره بیرون
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
والا اینکارش که اصلن حسودی نیست.دوست داره دنبالتون بیاد دخالتم نیست.تنهاست میخاد یه جایی برهکجاش مش ...
مياد بياد خوب ولي اونقدر بد اخلاقه همش به بحث ميگذره روزمون ارامش نداره كه روحش از بس حسوده . در ضمن من جزيي از حسادتشو گفتم همشو بگم كه شوكه ميشي.. ادم خوب جاش بالا سرمه ولي ببين چين ديگه دارم فرار ميكنم .
افرين دقيقا همين مدله.. يه بار گفت كاش شوهري گيرم بياد نه ننه داشته باشه نه خواهر….
میشناسم اینطور افراد رو خیلی متوقع هستن و رفتارشون از روی حسادته میخواد به همسرتون عذاب وجدان بده که بیرون بهش خوش نگذره یا اعصابتون رو خرد کنه بهتره جوابش رو ندید از روی محبت به مادرش نیست
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند