2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو ندیدی؟😂 دیروز رفتم لیزر خانومه میگف عمل کردی میگم نه بابا اینجورم کلا میگه شغل من کلا اینه اما تاحالاهمچین اندامی ندیده بودم که طبیعی اینجوری باشه . شکم ندارم اصلا گودی کمرهم دارم باسن هم  بزرگ 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

بعد میگن اقایون هیزن 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
منو ندیدی؟😂 دیروز رفتم لیزر خانومه میگف عمل کردی میگم نه بابا اینجورم کلا میگه شغل من کلا اینه اما ...

از گودی کمر بدت نمیاد؟؟ 

من متنفرم ازش کمردرد میاره باید درمانش کنم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
از گودی کمر بدت نمیاد؟؟ من متنفرم ازش کمردرد میاره باید درمانش کنم

نععع اونجور گودی نیست که درد کنه گودیش جوریه که اندامو کمر باریک نشون میده 

والا من خوبه اقا نشدم خودم هیزترم 😂

البته خودمم همینم 😅✋️😉

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
البته خودمم همینم 😅✋️😉

تو دلم میگم اگه مرد بودم والا با همه زنا یه بوس و بغلی رفته بودم خوبه خانومم از آبرو اینا میترسم شیطنتم مونده درونم 😂😂