2777
2789

سلام عزیزان طاعاتتون قبول.من مستاجرم  دارم خونه عوض میکنم. خونه نو هست و کابینت‌هاش هم نو از جنس فایبر گلاسه .بعد خیلی کثیف کار کردن همه کابینت ها و کف خونه پر خاک و کثیفی هست من می‌خوام کابینت‌ها رو بشورم شوهرم میگه باد می‌کنه خراب میشه جواب صاحب خونه رو نمی‌تونیم بدیم ! میخواستم بپرسم شما اولین بار کابینت ها رو شستین و با ی بار شستن ممکنه خراب بشه ؟؟!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

نشور

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کابینت خونه ما پلی گلاسه من که خیلی حساسم جرات نکردم بشورم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

وا مگه آدم کابینت میشوره 

اول از همه با جارو برقی داخلش بیرونش زیرش همه جارو جارو کن 

بعد ی دستمال نمی دار بردار همه جارو قشنگ تمیز کن ک خاک ها بره 

بعد سیف سفید بردار با دستمال نانو قشنگ تمیز کن میشه عین اینه

مینا قری هستم

چند بار دسمال بكش من هيچ وقت كابينت رو شلنگ نميگيرم 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

خراب میشه 😐

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
وا مگه آدم کابینت میشوره  اول از همه با جارو برقی داخلش بیرونش زیرش همه جارو جارو کن  بع ...

همسر من کابینت ساز هست یجا فرستاده بود نصب کرده بودن هفته دیگه اومده بود طرف  دعوا که جنس اشغال کار کردی شستیمش باد کرده 😐

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
نه هرگز اب نزن با جاروبرقی بکش بعد شیشع پاک و پارچه تمیز

آخه بچه کوچیک دارم میخواد همه ها رو دست بزنه خودمم وسواسم ظرف میذارم توش می‌خوام تمیز باشه .اصلا دلم نمیگیره تو اون کابینت کثیف ظرف بذارم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄