2777
2789
اره امروز ناهار داشتیم اتفاقا

خوب چه طوری درست میکنی ؟  کدوم شکلش رو میپزی از ماکرونی ها چون من با ماکارونی های مختلف دیدم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کره بریز تو ماهیتابه وقتی اب شد توش دوقاشق ارد بریز سریع هم بزن گوله نشه بعدش تو جز هندی بریز نصف به دونه شو رنده کن توش و اویشن بعدش یه لیوان شیر پنیر پیتزا و پنیر چدار نمک و فلفل این میشه سسش اگه سفت شد توش دوباره شیر بزن رقیق میشه بعدش ماکارونی سیم تلفنی بپز سسشو بزن بهش قاطی کن توش خلال سیب زمینی ترد از این بسته ای ها که مثله چیپسن بریز یه کم بزارش تو غر دوباره روش پنیر بزن تا درست شدبیارش بیرون روش خلال بریز و نوش جان

ببین کره بریز تو ماهیتابه وقتی اب شد توش دوقاشق ارد بریز سریع هم بزن گوله نشه بعدش تو جز هندی بریز ن ...

مرسی ❤️❤️❤️

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }