2777
2789
عنوان

جواب آزمایش تعیین جنسیت

729 بازدید | 8 پست

امروز جواب ازمایشم اومد تعیین جنسیت.  می‌دونم الان بهم حمله می کنید.  حق با شماست من واقعا لیاقت بچه رو ندارم.  نه دختر نه. پسر. حالم خیلی بده. قلبم داره کنده میشه. نمی‌دونم چیکار کنم. چهار تا دختر چیکار کنم.  تصمیم دارم سقط کنم. دعام کنید. اتفاقی برام نیفته خدا ازم انتقام نگیره خدا منو نبخشه. شعور نداشتم درست و حسابی جلوگیری کنم حال روزم اینه اطرافیانم. داغونم  کردن. من خودم سزارینی یم.سه تا مجاز م بچه بیارم. چهارمی چرا اومد وسط.  دکتر گفت بچه چهارم خودکشی یه. 

نام مستعار حذف شود

الهی عزیزدلم 😓😢به حرف اطرافیان گوش نده 

خودم هم نمیتونم با چهار تا دختر کنار بیام.سه تاش معقوله. چهارتا. اسمش هم برام عذاب.  تو رو خدا بهم حق بهم بدید. دارم دیوونه میشم. من چرا احمقم. شوهرم خودخواه.  

نام مستعار حذف شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین بچه برات برکت میاره حتما 

دختر نعمته بعدها همراهتن 

شک نکن خدا روزیشو برات میفرسته

توکل کن به خدا

پس فردا دارم میرم مشهد حرم امام رضا علیه السلام خاص برات دعا میکنم

نگهش دار خدا برکت میاره تو زندگیت 

دکترا سومی رو هم میگن اضافه س نیارید

ولشون کن

خدا خیر میده بهت صبر داشته باش 

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
خودم هم نمیتونم با چهار تا دختر کنار بیام.سه تاش معقوله. چهارتا. اسمش هم برام عذاب.  تو رو خدا ...

میدونم عزیزم حق میدم  اگه سه تا پسرم داشتی میگفتی کاش این دختر باشه..بلاخره همه دوس دارن از جفتش داشته باشن نه میتونم بگم نگهدار نه میتونم بگم سقط کن 🖤

همین بچه برات برکت میاره حتما  دختر نعمته بعدها همراهتن  شک نکن خدا روزیشو برات میفرسته ...

تو رو خدا بهم نگو. نگه دار.  امیدواری الکی نده.  بخدا نه خیر و نه برکتی هیچی برام نمیاره. هروقت دختر باردار شدم از زمین زمان برام. بدبختی و مصیبت میاد. چند ساله خاطر ندارم مشکل بی پولی کشیده باشم. این ماه از روز اول.هزار تومان تو خونمون پیدا نمیشه.  یعنی رو چهار تاش تا بدنیا بیان. از اول بارداری. بد بیاری دارم. تا بکسالشون بشه هر چهارتاش امتحان کردم  

نام مستعار حذف شود

[QUOTE=235555958]میدونم عزیزم حق میدم  اگه سه تا پسرم داشتی میگفتی کاش این دختر باشه..بلاخره همه دوس دارن از جفت ...[/QUOاره. عزیز.   خیلی سختمه.  عذاب وجدانش  داره نابودم می‌کنه.    نمی‌دونم چرا باید اینقد درد بکشم 

نام مستعار حذف شود

جلوگیری نداشتی؟

بعد از هشت ساله اومد تو زندگیم. بخاطر تنبلی شدید تخمدان مشکل بارداری زیاد داشتم. خبر مرگم. سی کیلو لاغر کردم. نگو تخمک ها فعال شده. باردار. شدم.  هشت سال بدون جلوگیری بودم. هیچ وقت نه عادت میشدم و نه باردار. 

نام مستعار حذف شود