2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 578257 بازدید | 38161 پست
سلام عزیزم.. خیلی بهت تبریک میگم ایشالا سالم و سلامت به دنیا بیاد. خیلی برات خوشحال شدم

مرسی عزیزم 

فقط نمیدونم چرا سمت چپ تخمدانم ی ذره ورم کرده و سفت شده میترستم خارج از رحمی باشه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امکانش هست با بتای۵۱۵ جنین خارج از رحمی باشه البته بدون تاخیر در پریود ؟

ازین فکرا نکن عزیزم استرس الکی به خودت وارد نکن  هر کس بارداریش و علایمش متفاوته نگرانی ب خودت راه نده هیچی نیس

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

عزیزم امکانش هست با بتای۵۱۵ جنین خارج از رحمی باشه البته بدون تاخیر در پریود ؟

نه فک نکنم، چون خارج از رحمی علایم نداره، خیلیا متوجه نمیشن، با دست زدن لوله رحم که حس نمیشه! الان در حد لقاح جنین تشکیل نشده که با دست زدن پیدا شه، تو بارداری هم تا ماه ۴-۵ جنین حس نمیشه باید خیلی بزرگ شه، معمولا علایم خارج رحمی دل درد خیلی شدید که کار به اورژانس اینا بکشه، نرفتی دکتر؟ الکی استرس نکش برو خیالت راحت شه... ممکنه کیست داشته باشی، چون تو بارداری هورمون بالا میره کیست تخمدان به وجود میاد رفته رفته که هورمون بالانس میشه کیست هم جذب میشه میره، اگه درد تخمدان داری احتمالا ازین کیست‌های فولیکولیه... منم داشتم اما از رو حس نمیشد

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
نه فک نکنم، چون خارج از رحمی علایم نداره، خیلیا متوجه نمیشن، با دست زدن لوله رحم که حس نمیشه! الان د ...

نه عزیزم برا من خیلی مشخصه دست میزنم سفته اندازه دوتا انگشت 

خیلی نگرانم کرده فردا میرم سونو 

بنظرت بدون نسخه سونو انجام میدن؟

انشالله ک چیزی نباشه 🥲❤️

احتمالا چیزی نیست اما بری بهتره این حجم نگرانی بدتره، فقط رفتی سونو بگو بارداری، رعایت کنن

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
احتمالا چیزی نیست اما بری بهتره این حجم نگرانی بدتره، فقط رفتی سونو بگو بارداری، رعایت کنن

امروز رفتم گفت دوتا کیست بزرگ داری یکی سه سانتی یکی هم چهار سانتی 

یکیشون کیست معمولیه ولی یکی دیگه هموراژیک هستش 

بنظرت خطرناکه؟دکتری ک سنو کرد گفت اره خونریزی کنه خطرناکه 

ولی بعدش رفتم دکتر خودم بهم شیاف داد گفت ایرادی نداره ی هفته دیگ بیا 

امروز رفتم گفت دوتا کیست بزرگ داری یکی سه سانتی یکی هم چهار سانتی یکیشون کیست معمولیه ولی یکی دیگه ه ...

دکتر گفته اوکیه مشکلی نیست، شیافت رو استفاده کن تا هفته بعدی که بری، سونو کردی کیسه رو دید؟

دکتر گفته اوکیه مشکلی نیست، شیافت رو استفاده کن تا هفته بعدی که بری، سونو کردی کیسه رو دید؟

اره کیسه رو دید گفت پنج هفته و یک روزی 

ولی قلبش نبود 🥺

دکترم گفت یه هفته دیگه بیا 

یه هفته بعد قلبش تشکیل میشه؟

یا صبر کنم دو هفته بعد برم 

اره کیسه رو دید گفت پنج هفته و یک روزی ولی قلبش نبود 🥺دکترم گفت یه هفته دیگه بیا یه هفته بعد قلبش ت ...

سلام عزیزم مبارک باشه 

منم پارسال همین موقع ها تو گروه سوال پرسیدم درباره بی بی چک و چقدر هیجان و استرس داشتم الان دخترم تو بغلم خوابه

توکل به خدا کن و استرس نداشته باش خداوند خیلی مراقب نی نی هاست 

بهتره اگر لکه بینی و خونریزی نداشته باشی صبر کنی هفته 8بارداریت بری برای سونو قلب جنین و بهتره سونو داخلی نشی دکتر من خیلی خیلی مخالف سونو داخلی بود.

سلام عزیزم مبارک باشه منم پارسال همین موقع ها تو گروه سوال پرسیدم درباره بی بی چک و چقدر هیجان و است ...

مرسی عزیزم خدا دخترتو برات نگه داره ❤️🥰

من الان استرسم فقط همین کیست هموراژیک ک سه سانتی هستش 

میترسم بچم سقط بشه 🥲😭

شیاف پروژسترون در بارداری خوبه ؟

مگه نمیگن پری رو باز میکنه !

دکتر برام ۲۰دونه نوشته شبی ی دونه شیاف پروژسترون ۴۰۰