2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 578386 بازدید | 38164 پست
انشالله ک باشم 🥰دعا میکنم همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه دعا کن فردا پری نیاد پس فردا میرم آز

الهی آمین 🌱✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین 🌱✨

یعنی میشه با اینکه hcgتزریق کردم کیست شده باشه و بی بی بخاطر اون مثبت شده باشه🥲

اخه خیلی دل درد پری دارم همش حس میکنم الانه ک پری بیاد

بنظرت فردا برم آز بدم یا پس فردا اخه فقط چهار شنبه دکترم هست 

البته فردام هست دکترم 

چون من دوفاستون استفاده میکردم شاید الان بخواد شیاف بده  

عزیزم ازمایش دادم الان عکسشو میزارم ببین مثبته باورم نمیشه 🥹🥰😭

به به مبارکه... دیدی گفتم مثبته 😍😍😍

خداروشکرررر ایشالله به سلامتی و خوش بغل بگیریش

خیلی مراقب خودت باش 🥰

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
یعنی میشه با اینکه hcgتزریق کردم کیست شده باشه و بی بی بخاطر اون مثبت شده باشه🥲اخه خیلی دل درد پری ...

آره برو دکتر شاید دارو و ویتامین بده، بگو برات سونو هم بنویسه ایشالله هفته ۸-۹ بری برای قلب 😍

اگه سونو داشته باشه مطب از روی شکم سونو میکنه ساک هم چک میکنه که تو رحم باشه ایشالله

آره برو دکتر شاید دارو و ویتامین بده، بگو برات سونو هم بنویسه ایشالله هفته ۸-۹ بری برای قلب 😍اگه سو ...

مرسی فداتشم ایشالا قسمت شما🥹❤️😍 

اره تو مطب سونو انجام میده،همینو میخواستم بپرسم امروز نوبت گرفتم سونو انجام میده؟واژینال یا شکم؟

به به مبارکه... دیدی گفتم مثبته 😍😍😍خداروشکرررر ایشالله به سلامتی و خوش بغل بگیریشخیلی مراقب خودت ...

قربونت برم دعا کن همه چی اوکی باشه 

ترس خارج از رحمی دارم 

اولین بارداریمه🥲

قربونت برم دعا کن همه چی اوکی باشه ترس خارج از رحمی دارم اولین بارداریمه🥲

نه ترس نداشته باش استرس خیلی بده، طبیعیه نگران باشی ولی همش به چیزای مثبت فکر کن، همه چی رو بسپر به خدا، ایشالله تا آخرش همه چی عالی پیش میره 🥰

دکتر من موافق سونو واژینال تو بارداری نبود، اولین ویزیت که رفتم بهم مولتی ویتامین داد، سونو قلب نوشت برای هفته ۸، خودشم سونو شکمی کرد کیسه رو تو رحم نشونم داد گفت جاشخوبه، خیالمون راحت شد از بابت خارج از رحمی، اما چون الان خیلی زوده برای اینم اماده باش تو سونو ممکنه چیزی هم دیده نشه، ایشالله صبور باش تا سونو قلب ✨ کلا صبرتو بالا ببر بارداری همش آرامش و صبر میخواد هی باید منتظر سونو بعدی باشی تا یه چیزایی معلوم شه.. بخوای استرس بکشی به جنین هم منتقل میشه و تا بزرگیش میمونه توش

مرسی عزیزم ک با حوصله جواب میدی انشالله ب زودی دو قلوه باردار باشی🥹😍

مرسی الهی آمین 🌱✨

عزیزم ازمایش دادم الان عکسشو میزارم ببین مثبته باورم نمیشه 🥹🥰😭

سلام عزیزم.. خیلی بهت تبریک میگم ایشالا سالم و سلامت به دنیا بیاد. خیلی برات خوشحال شدم

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،