_elle_ مدیر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 8763 عنوان اقدام به بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 578376 بازدید | 38163 پست سلام دوستانتاپیک ها قدیمی و غیرفعال بود گفتم یه تاپیک جدید برای اقدام شروع کنیمتا همه کسایی که مثل من تازه برای بارداری میخوان اقدام کنن بیان اینجا دور هم از تجربیات همدیگه استفاده کنیم… جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱 1401/02/10 | 10:40 187 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشققق777 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 352 خدا بخواد همه چی ممکنه نه من تعیین جنسیت نکردم هرینه اضافی بودبیمارستان الزهرا پیش دکتر نوالی ای وی ... ارام جان حدودا هزینه ت چقد شد؟ گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 13597 ارام جان حدودا هزینه ت چقد شد؟ تا الان حدود۳٠ چون بعد بارداری داروها ادامه دارهولی بستگی به این داره تو چند دوره به نتیجه برسی از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
_elle_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 8763 عزیزم چقد میفهممت الی جون.. اره آی وی اف مراحلش سخته.. قبلش باید کلی دارو بخوری و کلی برو بیا داره.. ... امید به خدا عزیزم، ممنونم ♥️امیدوارم خیلی زود و با هر روشی که بهتره برای شما هم مثبت شه 🥺 جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
عشققق777 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 352 امید به خدا عزیزم، ممنونم ♥️امیدوارم خیلی زود و با هر روشی که بهتره برای شما هم مثبت شه 🥺 قربانت.. ایشالا با هم باردار بشیم ♥️ گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،