2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 578408 بازدید | 38164 پست
سلام عزیزم مبارک باشه منم پارسال همین موقع ها تو گروه سوال پرسیدم درباره بی بی چک و چقدر هیجان و است ...

عزیزم برا شماهم دکتر شیاف پروژسترون داد؟

برا من شبی ی دونه گفت شیاف بزار 

اره کیسه رو دید گفت پنج هفته و یک روزی ولی قلبش نبود 🥺دکترم گفت یه هفته دیگه بیا یه هفته بعد قلبش ت ...

خداروشکر 💕 نه معمولا هفته ۸ حتی بعضیا هفته ۹ تشکیل میشه، زودتر بری شاید نتونید ببینید، فقط برای سونو گفته بری یا کار دیگه‌ای هم داره؟ اگه فقط سونو قلب میری دیرتر برو چون خیلی احتمالش کمه هفته ۶ قلب تشکیل شه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف پروژسترون در بارداری خوبه ؟مگه نمیگن پری رو باز میکنه !دکتر برام ۲۰دونه نوشته شبی ی دونه شیاف پ ...

نه اوکیه اتفاقا باعث جلوگیری از سقط میشه، به اصطلاح جای جنین رو سفت میکنه، هرکاری دکتر میگه همونو کن چون با توجه به شرایط بدنیت میده، تو بارداری هرکی یه تجربه ای داره اینجاها در مورد دارو بپرسی دودل میشی! به دکتر اعتماد کن، خیره... ایشالله که دکتر خوبی باشه برات 🌸

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
خداروشکر 💕 نه معمولا هفته ۸ حتی بعضیا هفته ۹ تشکیل میشه، زودتر بری شاید نتونید ببینید، فقط برای سون ...

نمیدونم فقط گفت هفته بعد بیا 

فک کنم بخاطر کیست گفته میخواد ببینه کوچیک شده یا نه 

بنظرت کیست هموراژیک برا بچه ضرر داره باعث سقط میشه؟

پس برو کیستت رو چک کنه، خیره ایشالله

اطلاعی ندارم، نمیشناسم 

عزیزم برا شماهم دکتر شیاف پروژسترون داد؟برا من شبی ی دونه گفت شیاف بزار

سلام عزیزه دلم تا شبی که زایمان کردم شبی یک عدد شیاف پروژسترون میزاشتم  و واقعا تاثیر داشت چون تا هفته ۳۷ جنین را تونستم نگه دارم 

به حرف های دکتر حتما گوش بده درباره ی داروهات

دوهفته بعد میرم قلبش تشکیل شده باشه ❤️

آفرین اصلا زود نرو من هفته ی ۷ام رفتم بهم گفت صدای نمیشنوم به خاطر این بود که دستگاه سونو خود دکترم اونقدرا پیشرفته نبود همون موقع رفتم سونو بیرون و صدای قلب را شنیدم واقعا استرس میکشه ادم پس زود نروووو

نه اوکیه اتفاقا باعث جلوگیری از سقط میشه، به اصطلاح جای جنین رو سفت میکنه، هرکاری دکتر میگه همونو کن ...

دقیقاااا الی جون من هرموقت شیاف را  با تجویز دکتر قطع میکردم دردهام دوباره برمیگشت. دکتر گفت پس بهتره تا اخرش استفاده کنی 

بنظرت کیست هموراژیک برا بچه ضرر داره باعث سقط میشه؟

یه خواهش ازت داشتم تو دوران بارداری هم تو نت سرچ نکن تا استرس بهت وارد نشه 

از لحظه لحظه بارداریت لذت ببر فقط فکرا مثبت 

چون تموم این آرامش به جنین منتقل میشه و جنینت آرامش پیدا میکنه 

سلام عزیزه دلم تا شبی که زایمان کردم شبی یک عدد شیاف پروژسترون میزاشتم و واقعا تاثیر داشت چون تا هف ...

سلام عزیزم منم از دیشب شیاف رو استفاده میکنم 

تو چت جی بی تی زدم میگه برا جنین خوبه 

آفرین اصلا زود نرو من هفته ی ۷ام رفتم بهم گفت صدای نمیشنوم به خاطر این بود که دستگاه سونو خود دکترم ...

اره واقعا ادم استرس میگیره منم بخاطر همین گفتم دو هفته دیگه میرم صدای قشنگ قلبشو بشنوم 🥹❤️