2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 578399 بازدید | 38164 پست
دوهفته بعد میرم قلبش تشکیل شده باشه ❤️

به سلامتی آره اینجوری بهتره 🥰

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام الی جان

شوهرم رفت معاینه شد

دکتر گفته امکان واریکوسل گرید ۱ به ۲ میدم

سونو نوشته براش

شوهر شمام واریکوسل داشت؟ عمل کرد ؟ گریدش چند بود؟ بعد عمل درست میشه یا بازم مشکل هست؟ پیش چه دکتری بریم؟ تهرانم

تو تمام این سالها که ازدواج کردم بخاطر همسرم زجر کشیدم از خانواده ی لجنش

تو جهنم بودم 

حالاهم ک میخواستم بچه دار بشم یکی بعد از دیگری مشکلات شوهرم ... خیلی ناراحتم

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

سلام الی جانشوهرم رفت معاینه شددکتر گفته امکان واریکوسل گرید ۱ به ۲ میدمسونو نوشته براششوهر شمام وار ...

سلام عزیزم، آره همسر منم واریکوسل خفیف داشت نمیدونم گریدش چند بوده، معاینه کرد دکتر، سونو نوشت، عمل هم کرد، نمیخوام ناامیدت کنم اما شش ماه از عملش میگذره ولی هنوز اسپرم صفر و یکه! من که ناامید شدم، کلی هم مکمل میخوره اما هیچی به هیچی، اما خیلیا عمل میکنن و بعد سه چهارماه اوکی میشه، واسه ما کم کم هم درصدش بالا نمیاد 🥲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام الی جانشوهرم رفت معاینه شددکتر گفته امکان واریکوسل گرید ۱ به ۲ میدمسونو نوشته براششوهر شمام وار ...

انشالله عمل شما موفقیت امیز باشه 

ماله ما بعد عمل وضع افتضاح شد

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

سلام عزیزم، آره همسر منم واریکوسل خفیف داشت نمیدونم گریدش چند بوده، معاینه کرد دکتر، سونو نوشت، عمل ...

قبلش اسپرم ضعیف بود یا صفر؟ من میگم عمل نکنه.. شاید با همین اسپرم بشه ivf باردار شد! 25 درصد اسپرمش اوکیه واسه همسر من

انشالله عمل شما موفقیت امیز باشه ماله ما بعد عمل وضع افتضاح شد

آرام جان شما چطور باردار شدی؟ تو پروفایلت دیدم تاپیک بارداری زدی.. قبلش اسپرم ضعیف بود یا صفر؟ من میگم عمل نکنه.. شاید با همین اسپرم بشه ivf باردار شد!

سلام عزیزم، آره همسر منم واریکوسل خفیف داشت نمیدونم گریدش چند بوده، معاینه کرد دکتر، سونو نوشت، عمل ...

الی جان خیلی ناراحت شدم برات..اخه درکت میکنم

ببین دکتری ک همسرم میره بهش گفته خیلی هم نمیشه به ازمایش اسپرم اعتماد کرد، یه وقتی خوبه یه وقتی بد بستگی به شرایط جسمی روحیه مرد داره.. امیدوارم راهی پیدا بشه برات عزیزم

آرام جان شما چطور باردار شدی؟ تو پروفایلت دیدم تاپیک بارداری زدی.. قبلش اسپرم ضعیف بود یا صفر؟ من می ...

سلام عزیزم ای وی اف اسپرم ضعیف بود اما در حد صفر یک درصد مورفولوژی و حرکت داشتیم حجم۵ میلیون 

در حالیکه قبل عمل۳٠ درصد حرکت همه اعداد بالاتر بود

پیش بهترین دکتر و با هزینه زیاد عمل کردیم ک مثلا موفقیت امیز باشه 

شکر خدا جنین ما تشکیل شد ولی استرس زیادی متحمل شدیم

الان میگم کاش قبل عمل ای وی اف میکردم بعدش عمل میکردیم عجله نبود 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

سلام عزیزم ای وی اف اسپرم ضعیف بود اما در حد صفر یک درصد مورفولوژی و حرکت داشتیم حجم۵ میلیون در حالی ...

منم به این فک میکنم که نهایتا بتونم IVF کنم .. اگه اسپرم ضعیف باشه ممکنه ivf نتیجه بده؟ شما چند ماهه ای؟ پیش کدوم دکتر ivf کردی ؟ ارم جان دو قلو گذاشتی؟ جنسیت رو خودت تعیین کردی ؟ منم ivf کنم دو قلو میذارم یکی دختر یکی پسر

قبلش اسپرم ضعیف بود یا صفر؟ من میگم عمل نکنه.. شاید با همین اسپرم بشه ivf باردار شد! 25 درصد اسپرمش ...

اگه قصدت ivf هست که حتماااا با همین برو... معلومه میشه ازمایشگاهی جدا میکنن دیگه تو اون تعداد چارتا دونه نمیخواد پیدا بشه؟ حتما میشه ولی اونم ریسک گرفتن جنین تو آزمایشگاه، و بعد لانه گزینی داره، کمه کم باید ۵-۶ تا تخمک داشته باشی که یکی دوتاش نتیجه بده اونم صددرصدی نیست، هم زمان بره هم هزینه بر... هم داروهاش خیلی اذیت میکنه خانومارو و پروسه اذیتیه دیگه! 

من همسرم قبل بارداری رفت یه آزمایشگاه معمولی آز اسپرم داد همه چی عالی بود، باردار هم شدم و نموند برامون، بعد اون زفت دوباره آز اسپرم بده گفت میرم ابن سینا، مخصوص ناباروریه... یعنی چند ساله هر چند ماه داره میره همونجا آز اسپرم میده، جز صفر و یک درصدی نمیبینیم... تو این مدت دارو مصرف کرد، واریکوسل عمل کرد، و همچنان کلی مکمل مخصوص داره میخوره اما هیچی به هیچی... نمیدونم بدنش یهو دچار مشکل شده یا چون آزمایشگاه رو عوض کرده نتیجه این شده... خلاصه که گرفتاری شدیم 🤦🏻‍♀️

منم به این فک میکنم که نهایتا بتونم IVF کنم .. اگه اسپرم ضعیف باشه ممکنه ivf نتیجه بده؟ شما چند ماهه ...

خدا بخواد همه چی ممکنه نه من تعیین جنسیت نکردم هرینه اضافی بود

بیمارستان الزهرا پیش دکتر نوالی ای وی اف کردم

انشالله همونی میشه ک میخوای

اگه قصدت ivf هست که حتماااا با همین برو... معلومه میشه ازمایشگاهی جدا میکنن دیگه تو اون تعداد چارتا ...

سلام الی جات خوبی تو این مدت اقدامم داشتین؟ بنظرم یه مرکز دیگه برید برای چکاپ برید رویان

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام الی جات خوبی تو این مدت اقدامم داشتین؟ بنظرم یه مرکز دیگه برید برای چکاپ برید رویان

سلام، خوبم مرسی؟ خودت چطوری؟ نی‌نی خوبه؟ دومی نمیاری؟ 

آره نظر منم همینه ببینم این سری چطوری میشه، چون ابن سینا نزدیکه همسرم رو ول میکنی میره اونجا دیگه روتین شده براش هر سه چهارماه خودش آز اسپرم میده میاد 😅 ولی طفلی با این همه تلاش هیچی تو آزمایشش تغییر نکرده، حس میکنم کلافه شده به روی خودش نمیاره، یه بار سنگین رو دوششه! همه کاریم کرد، عمل! مکمل اینام منظم میخوره اما فعلا نتیجه ثابته، من بهش گفتم این سری رفت دکتر ببینه تستسترون میده بهش، تو اقدام قبلیمون دکتر تستوکپز و اسپیریژن داده بود، گفتم شاید موثر باشه

اگه قصدت ivf هست که حتماااا با همین برو... معلومه میشه ازمایشگاهی جدا میکنن دیگه تو اون تعداد چارتا ...

عزیزم چقد میفهممت الی جون.. اره آی وی اف مراحلش سخته.. قبلش باید کلی دارو بخوری و کلی برو بیا داره.. ولی اخه بچه خیلی دوست دارم.. سنمم کم نیست که! تو این مدت اقدام نکردم چون شوهرم بخاطر خانوادش اصلا شرایطشو نداشت.. میدونم عزیزم که یکی از دست دادی! من از اول کامنتارو خوندم! خیلی ناراحت کننده بود وقتی میخوندم! هر چ خدا بخواد همون میشه.. اقدامتو بکن خدابزرگه.. شاید معجزه دیدی