اره کیسه رو دید گفت پنج هفته و یک روزی ولی قلبش نبود 🥺دکترم گفت یه هفته دیگه بیا یه هفته بعد قلبش ت ...
خداروشکر 💕 نه معمولا هفته ۸ حتی بعضیا هفته ۹ تشکیل میشه، زودتر بری شاید نتونید ببینید، فقط برای سونو گفته بری یا کار دیگهای هم داره؟ اگه فقط سونو قلب میری دیرتر برو چون خیلی احتمالش کمه هفته ۶ قلب تشکیل شه
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شیاف پروژسترون در بارداری خوبه ؟مگه نمیگن پری رو باز میکنه !دکتر برام ۲۰دونه نوشته شبی ی دونه شیاف پ ...
نه اوکیه اتفاقا باعث جلوگیری از سقط میشه، به اصطلاح جای جنین رو سفت میکنه، هرکاری دکتر میگه همونو کن چون با توجه به شرایط بدنیت میده، تو بارداری هرکی یه تجربه ای داره اینجاها در مورد دارو بپرسی دودل میشی! به دکتر اعتماد کن، خیره... ایشالله که دکتر خوبی باشه برات 🌸
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
آفرین اصلا زود نرو من هفته ی ۷ام رفتم بهم گفت صدای نمیشنوم به خاطر این بود که دستگاه سونو خود دکترم اونقدرا پیشرفته نبود همون موقع رفتم سونو بیرون و صدای قلب را شنیدم واقعا استرس میکشه ادم پس زود نروووو