2777
2789
عنوان

از همسرتون جدا میخابین و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2959 بازدید | 166 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

4 سال قبل زن داشتم وقتی 33 سالم بود یک شب نبود که بدون اون بخوابم 

وضعیت اقتصادیم طوری شد که ورشکست شدم و یکی از نزدیک ترین ادما بهم سرم کلاه گذاشت 

اون زمان راس ساعت 12 خواب بودم 

اما الان هر شب تا نزدیک ساعت 4 صبح بیدارم 

طلاق گرفت رفت...

اما عوارضش رو برای ما به ارث گذاشت

تریدر بازار فارکس هستم بخاطر این شغل مجبورم بعضی شبها تا صبح بیدار باشم اما الان هرشب تا صبح بیدارم

من نا خواسته مجبور به جدایی شدم 

قدر خیلی چیزا رو بدونید تا وقتی دارید چون وقتی از دست میدید متوجه میشید چه ضرری کردید

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...

پیش دکتر چی باید بریم؟

دکترها اینها رو قبول ندارن معمولا تو محله های قدیمی یه خانمی هست که آشنایی داره به این فنون

مادربزرگ خودم جا انداختن ناف رو بلد بود و خیلی چیزهای دیگه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الان خرپف نمیکنه ؟

خیلی خیلی کم هر از گاهی اونم از شدت خستگی وگرنه نه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
4 سال قبل زن داشتم وقتی 33 سالم بود یک شب نبود که بدون اون بخوابم وضعیت اقتصادیم طوری شد که ورشکست ش ...

ان شالله مشکلتون حل بشه برادر

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
دکترها اینها رو قبول ندارن معمولا تو محله های قدیمی یه خانمی هست که آشنایی داره به این فنونمادربزرگ ...

اره تو محله مامان اینا یک خانمی هست  اسمش روشه بهش میگن چوپچی  بچه هارو نگاه میکنه  نداشته باشه جیزی میگه این هیچی نداره پسر جاری منو هرماه میبره یه فوت تمام  از بینیش فوت میکنه اونبار هسته سیب ویه تکه خیار 

اره تو محله مامان اینا یک خانمی هست اسمش روشه بهش میگن چوپچی بچه هارو نگاه میکنه نداشته باشه جیزی ...

آره چوبچی هم میگن واقعا از هزارتا دکتر و آزمایش بهتر تشخیص میدن

دکترها اینها رو قبول ندارن معمولا تو محله های قدیمی یه خانمی هست که آشنایی داره به این فنونمادربزرگ ...

آره یبار سر پا آب خورده بودم یا چی نافم از شدت درد میمردم مادربزرگم آبگیری کرد همون لحظه شدم آدم سالم دکتر اینارو نمیدونه

شماهایی ک میگید جدا میخابید پس ینی شبا رابطه ندارید؟ ببخشید یه لحظه کنجکاو شدم😅

بعدش جدا میشیم هر کی سی خودش

اره تو محله مامان اینا یک خانمی هست اسمش روشه بهش میگن چوپچی بچه هارو نگاه میکنه نداشته باشه جیزی ...

اگه جای زخم ترمیم بشه دیگه گیر نمیکنه