2777
2789

800به‌زور‌داریم 

400وام مسکن بگیرم البته هنوز نپرسیدن میدن یانه 

400خونه رو بدیم رهن خودمون بریم خونه مادرشوهر یکسال بشینیم البته باید به اونم اجاره بدیم چون منبع درآمدشونه فقط 

چون داریم دنبال خونه میگردیم برااجاره همه 400رهن هستم تازه چون دوتا بچه داریم ناز میکنم نمیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ من گفتم شاید بالاشهرتهرانی اونجا بله نمیشه بالاشهرمون

اینجا یه اپارتمال بیست سال ساخت دو میلیارد 

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

سلام دوست عزیزم،اگه این پست منو خوندی خواهش میکنم حتما اقدام کن برای خونه خریدن،مطمعن باش که بعدا پشیمون نمیشی منم پارسال شرایط تروداشتم وخریدم وراضیم صدهزارمرتبه شکر،توی این شرایط که توی سه روز ماکارونی سه برابرشد چه انتظاری از قیمت خونه داری،؟یه ضرب المثل هس که میگه یه سال بخور نون وتره یه عمربخور نون وکره،اگه چن وقت دستت بخاطر قسطا تنگ باشه ولی عوضش ازمستاجری راحت میشی،امیدوارم خداکمکت کنه ❤🌹

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
سلام دوست عزیزم،اگه این پست منو خوندی خواهش میکنم حتما اقدام کن برای خونه خریدن،مطمعن باش که بعدا پش ...

منون اژدهای خیرت عزیزم اتفاقافکرش رو کردم که بخرم ولی راستش 400پول رهنمه که دارم فقط الان وامم  بگیرم  میشه یه خونه 40متری بیست سال ساخت خرید فقط 

منون اژدهای خیرت عزیزم اتفاقافکرش رو کردم که بخرم ولی راستش 400پول رهنمه که دارم فقط الان وامم  ...

همونم بهترازهیچیه،منم هفتادمتری خریدم والله روزی هزاربار خداروشکرمیکنم،الان شرایط مستاجرا وحشتناک شده ،امیدوارم همه مستاجرا صاحب خونه بشن الهی،،ولی بخدا من حتی تا گوشواره بچم حلقم هرچی طلا وپس انداز وماشین و......داشتیم رف،وام مسکنم گرفتم ولی بازم راضیم 😍حالا دارم کم کم جمع میکنم انشالله ماشین بخریم یکم دستمو میگیرم رعایت میکنم توخرج کردن،،اگه بری پیش مادرشوهرت زندگی کنی یمدت اونم خوبه ،میتونی کمکش هم کنی توی کارا وقتی دعات کنه هم برای ای دنیات خوبه هم ثواب اون دنیا،خدا به دعای پدرومادر به زندگی اولاد برکت میده دیدم که میگم،امیدوارم بحق عظمت این ماه عزیزی که گذشت خدا طوری کمکت کنه ودستتو بگیره که کیف کنی وصاحب همه چیز بشی خواهر گلم🌹🌹🌹

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
همونم بهترازهیچیه،منم هفتادمتری خریدم والله روزی هزاربار خداروشکرمیکنم،الان شرایط مستاجرا وحشتناک شد ...

بخاطر این گفتم که خودمم اول زندگی بامادرشوهریجا زندگی کردم وهمیشه کمکش میدادم واونم همیشه دعام میکرد میگف الهی به هرچی میخوای برسی وعاقبت بخیر بشی😍من وشوهرم زندگیمون ازصفر شوع کردیم منم پرتوقع نیستم وبه هرچیز کمی که بازحمت به دست بیاریم راضیم وکلی خوشحال میشم.واینکه خداهم خودش کمک میکنه میگن ازتوحرکت وازخدا برکت،بنظرمن بخر وریسک نکن.هرچی بخری سودکردی گلم،بازم هرچی خودت صلاح میدونی اجی من نظرمو برات گفتم🌹