2777
2789
عنوان

شوخی هایی که شوهرتون باهاتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 17550 بازدید | 100 پست

خاک بر س ری هاشو بگید😂😂

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا مچ گیری بود؟ انقدر بدم میاد از آدمای فضول حالا خودشون کلا کبودنا😒

دقیقا با منظور پرسید 

اونم  جلو بقیه کلی خجالت کشیددمم

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

یکم لاغر شدم باسنم کوچیک شد بعد قبلا خیلی با دست میزد رو باسنم گفتم بدم میاد نکن دوباره شروع کرده میگه قبلا میزدم بزرگ شده بود این باسن باید سیلی بخوره😐😕

میشه با دلای پاکتون واسم دعا کنید بچم سالم و سالح  به دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشم انشاالله خیر ببینید🙏❤
این تفکر شوهر منم هست ی بار زدم پس گردنش واقعی ناراحت شد دیگه نمیزنم

من انقدر زدم،دیگه از سرش افتاد،خیلییی هم ناراحت میشد😅آخه این چه تفکر مسخره ایه واقعا😐فک کنم یه آقایی بوده پسی خورش خیلی ملس بوده،بعد این داستان رو از خودش خلق کرده و دهن به دهن چرخیده تا به الان😂😐

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
یکم لاغر شدم باسنم کوچیک شد بعد قبلا خیلی با دست میزد رو باسنم گفتم بدم میاد نکن دوباره شروع کرده می ...

وای شوهرمن وقتی تو حمومم میادمحکم میزنه درمیره بیشعور

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰

وای تصورت کردم خیلی خندیدم😂نمیدونم چرا لج دارن با باسن😕😐

میشه با دلای پاکتون واسم دعا کنید بچم سالم و سالح  به دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشم انشاالله خیر ببینید🙏❤

اینا پسر بچن ک😂😂😂منو بگو فکر میکردم ازدواج کنم از دست داداشام‌راحت میشم

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹
اینا پسر بچن ک😂😂😂منو بگو فکر میکردم ازدواج کنم از دست داداشام‌راحت میشم

حداقل داداشا شوخی های خاک برسری نمیکنن ولی اینا میکنن

اسی حالت خوب نیس فک کنم. ؟؟؟یا مردی؟؟

ن بابا مردچیه چی میگی اخه گفتم ببینم شوهرمن فقط اینجوریه که دیدم ن همه اینجورین