2777
2789
عنوان

شوخی هایی که شوهرتون باهاتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 17550 بازدید | 100 پست
شوخی فقط دستی البته منم دستی بهش تجاوز زیاد میکنم طوری ک میگه تو باید پسر میشدی از ناحیه باس ن مورد ...

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰

هرکاااری که فک کنی میکنه همیشه خدا کبود تن و بدنم ببخشید ولی همیشه م ی م ی درد دارم خیلی ام بدم میاد ولی کلا پتانسیلش اینه 15 ساله درستم نمیشه 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر شوهر ندارم ولی یه بار نامزد که بودم خواب بود پارچ آب پاشیدم روش دمپایی دشویی خیس میکردم همی ...

ی بارم سوسک کشتم انداختم تو لباسش نمیترسه ولی وقتی پوشید دید یه چیزی هست داد زد یادش بخیرررررر🥲

درحال ساخت ....:)

همسر من یکم خرافاتیه😅بعد اون اوایل ازدواج اعتقادش این بود که نباید پس گردنه مرد زد یعنی اون مرد بی غیرته😐بعد منم واسه این که از سرش بیوفته هی پس گردنی بهش میزدم😂اوایل عصبانی میشد ولی الان هی زارت و زورت پس گردنی به هم میزنیم،البته نه محکما😅شوخیای دیگه هم حالا بماند...😐😅

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
شوخی فقط دستی البته منم دستی بهش تجاوز زیاد میکنم طوری ک میگه تو باید پسر میشدی از ناحیه باس ن مورد ...

دیروزرفتیم خونه مامانش پدرشوهرم گفت عروس چرا لپت کبوده من اب شدم

درباره امضاتون توضیح میدین؟

توضیح خاصی نداره منطقه محرومه من تهرانم کمک جم میکنم براشون

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
ی بارم سوسک کشتم انداختم تو لباسش نمیترسه ولی وقتی پوشید دید یه چیزی هست داد زد یادش بخیرررررر🥲

خدایا تو کی هستی  

منم اینجوریم🤭🤣

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
همسر من یکم خرافاتیه😅بعد اون اوایل ازدواج اعتقادش این بود که نباید پس گردنه مرد زد یعنی اون مرد بی ...

این تفکر شوهر منم هست ی بار زدم پس گردنش واقعی ناراحت شد دیگه نمیزنم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
خدایا تو کی هستی    

بهم زدیم🥲تا الان ناراحت نبودم الان یاد این افتادم چقدر خاطره داشتیم ببین شیش ماه همش باهم بودیم تازه نامزد کرده بودیم ولی دوبار مسافرت رفتیم کلی گردش رفتیم چقدر شوخی کردم ولی بی جنبه بودا

درحال ساخت ....:)