2777
2789
عنوان

شوخی هایی که شوهرتون باهاتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 17550 بازدید | 100 پست
روزی ۱۰ بار باید زبونشو کنه تو دماغم یا دماغمو گاز بگیره بوس کنه🤢🤢🤢🤢🤢

بگو که شوخی میکنی تو قطعا داری شوخی میکنی مگه نه؟🥲😐

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

نمیشه بگم ولی باحیا ترینش قلقلک و گاز گرفتم و یا بلندم میکنه تو خونه دورم میده😄

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میخوام بشینم زیر نشیمنگاهم دستشو میذاره من صد متر میپرم بالا بعدم کتکش میزن ک دیگه ازین کارا نک ...

خدانکشتت

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰

خداروشکر شوهر ندارم ولی یه بار نامزد که بودم خواب بود پارچ آب پاشیدم روش دمپایی دشویی خیس میکردم همیشه موهامم باز میزاشتم همه جا می‌ریخت جوشاشم میکندم همیشه مو سفیداشم میکندم قلقلکم میدادم کلا خیلی اهل شوخی و جنبه نبود وگرنه کلی دوست داشتم شوخی خرکی کنم

درحال ساخت ....:)

نامزدمه 

یهویی صورتمو میگیره از لپم گاز میگیره 

یا انقد محکم بغلم میکنه که قلکجم میشکنه 

یه وقتایی آب میپاشه صورتم 

یه سوسک پلاستیکی هم داره میندازه روم😑

یه سری هم گوشیمو برداشته بود انقد گریه کردم آخر دلش  رحم اومد داد

یه سری زیر پایی زد با کله افتادم

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍

شوخی فقط دستی البته منم دستی بهش تجاوز زیاد میکنم طوری ک میگه تو باید پسر میشدی از ناحیه باس ن مورد حمله قرارش میدم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
با کسی ازدواج میکنم که قبول کنه قلقلکش بدم و قلقلکی هم باشه 

مگه داریم کسی که قلقلکی نباشه؟

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
خداروشکر شوهر ندارم

یعنی یه دیونه بازی های میکنه یه بلاهایی سرم میاره میخوام ارایش کنم همش میادبوس میکنه نمیزاره خوصوصا جایی مهمونیم کفرمو درمیاره

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
وقتی میخوام بشینم زیر نشیمنگاهم دستشو میذاره من صد متر میپرم بالا بعدم کتکش میزن ک دیگه ازین کارا نک ...

این کار رو من با شوهرم میکنم😄

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏