هرکاااری که فک کنی میکنه همیشه خدا کبود تن و بدنم ببخشید ولی همیشه م ی م ی درد دارم خیلی ام بدم میاد ولی کلا پتانسیلش اینه 15 ساله درستم نمیشه
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
همسر من یکم خرافاتیه😅بعد اون اوایل ازدواج اعتقادش این بود که نباید پس گردنه مرد زد یعنی اون مرد بی غیرته😐بعد منم واسه این که از سرش بیوفته هی پس گردنی بهش میزدم😂اوایل عصبانی میشد ولی الان هی زارت و زورت پس گردنی به هم میزنیم،البته نه محکما😅شوخیای دیگه هم حالا بماند...😐😅
🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟ 🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
توضیح خاصی نداره منطقه محرومه من تهرانم کمک جم میکنم براشون
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
همسر من یکم خرافاتیه😅بعد اون اوایل ازدواج اعتقادش این بود که نباید پس گردنه مرد زد یعنی اون مرد بی ...
این تفکر شوهر منم هست ی بار زدم پس گردنش واقعی ناراحت شد دیگه نمیزنم
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏