2777
2789
عنوان

عشقم رفته سربازی بیاین توروخدا😭

189 بازدید | 11 پست

عشقم یک هفته هست رفته سربازی اموزشی . پریشب بهم گفت ساعت چند میخوای در س بخونی منم گفتم ساعت ۵ صبح اونم گفت که همون موقع تلفن خلوته زنگت میزنم . اما من خوابم برده بود😭صبحش که بیدار شدم دیدم ۲ بار زنگ زده   . دیگه تا الان زنگم نزده . میشه یک روز و نیم . 

بهش گفته بودم حتما هر روز خبر بده از خودت بهم گفته بود باشه . اما نمیدونم چرا تا الان زنگ نزده😭نه میتونم غذا بخورم نه درس بخونم 

بهش گفته بودم شماره پادگانه بده خودمم زنگ بزنم گفت شماره شخصی برنمیدارن 😭چیکار کنم نکنه اتفاقی افتاده

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت 5 صب میتونی با تلفن صحبت کنی😐😂هعی

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
زنگ بزن118 اسم پادگان و محلش روبگو شماره ی پادگان روبهت میدن.من برای شوهرم از118گرفتم بهش زنگ میزدم ...

یه شماره اوایل گرفتم از خوده مخابرات یزد 

برنمیدارن اصلا

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

هر روز شرایط نیست زنگ بزنه عزیزم  من اولین بار بعد پنج روز ازش باخبرشم دق کردم کارم ب دکتر کشی ...

الان از صمیم قلب میتونم بگم که حسی داشتین😭خیلی بده خیلی 

قلبم درد میکنه به شدت 

نفسم بالا نمیاد 

انگار اکسیژن اتاق کمه

ساعت 5 صب میتونی با تلفن صحبت کنی😐😂هعی

اره چرا نتونم . 

وقتی پای عشقم درمیون باشه ساعت مهم نیست . 

الان از صمیم قلب میتونم بگم که حسی داشتین😭خیلی بده خیلی  قلبم درد میکنه به شدت  نفسم با ...

عزیزم ناراحتی نکن اینام میگذره درکت میکنم 

«به کنترلی جهت عوض کردن کانال زندگی نیازمندیم🌻»