2777
2789
عنوان

موقع خرید ...... خجالت میکشید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط ی بار رفتم. انقد خجالت کشیدم ک چیپس و پفک و لواشک و.. هم گرفتم تا اونو بشوره ببره😂😑

😄😄

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

شوهرم میگیره.تما اکثرا میریم فروشگاه با وسایل دیگه برمیدارم خیلی تو چشم نمیاد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

نه اگر بقیه نخورنم بگم که یه وقتا حتی به بابام هم میگم برام بخره 

دیگه از غریبه که عمرا خجالت بکشم

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
نه  دیگ گذشت اون دوران  طبیعیه خب  انگار میری چیپس بخری فرقی ندارن

با اینکه دلم نمیخواد ولی میگم یه چیز دیگه ام درکنارش بخرم به قول اون دوستمون بشوره ببره😂

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

خودم میرم

نه اصلا خجالت نمیکشم

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...
نه چه خجالتی من همیشه خودم میخرم اتفاقا دیشب رفتم نوار بخرم کنار قفسه پلاستیک مشکی بود من بر نداشتم ...

چرا باید تو پلاستیک مشکی گذاشت اصلا

چطوره که یه خانم باردار خجالت نمیکشه از اینکه شکمشو پنهان کنه ولی ما باید خجالت بکشیم 

اتفاقا پریود شدن نشانه سلامته دختره

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
اکثرا هم بابام میخره  بار اول مامانم ب بابام گفت زشته بذار خودم بیام بابام گفت زشتی نداره تو م ...

بابای من میگه خودت باید بخری 

من از قفسه مغازه برمیدارم میبرم صندوق حساب میکنم ، چون میتونم بین چن تا خودم انتخاب کنم و چونه نزنم راحت ترم ،معمولا از مارک خاصی استفاده میکنم که یه فروشگاه همیشه میاردش

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

چرا باید تو پلاستیک مشکی گذاشت اصلا چطوره که یه خانم باردار خجالت نمیکشه از اینکه شکمشو پنهان کنه و ...

اره خجالت نکشید بابتش من اصلا تو پلاستیک مشکی نمیزارم فروشگاهای اطرافمونم همشون جوری هستن که خودم میرم بر میدارم و میبدم صندوق همشونم فروشندشون مرد هست  اکثرا هم چندتا میخرم چون شاغلم وقت خرید ندارم یهو واسه دو سه ماهم میخرم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲