2777
2789
عنوان

دوست پسر دوستم بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 20 پست
معلوم نیس چی میخواد😐

خطرناکه  یعنی؟ من خیلی نگران دوستمم   ادامه تاپیکمو تو نظرات گفتم بخون 

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂
من ک نفهمیدم چی میگه. 

منم درک نکردم برا همون روجوع کردم نینی سایت بلکه دوستان راهنمایی کنن خیلی نگران رفیقمم

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناکه  یعنی؟ من خیلی نگران دوستمم   ادامه تاپیکمو تو نظرات گفتم بخون

نمیدونم عزیزم😂

ولی مشخصه اوسگوله باعرضپوزش😁😂🤦🏼‍♀️

"میخندَم بِه جَهانی کِه غَمش رٰا بِه رُخ مٰا میکِشَد!:)"

ازین آدماس ک سواستفاده میکنه از دخترا حتما

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
نمیدونم خدایی  دندون پزشکه  دوستم رفته بود مطبش فرداش تو اینیستا بهش ریکو داد پسره ام باز ...

خاک بر سر مملکتی ک این آدم دندون پزشکشه 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
ب ما چ ک دوست پسر دوستت چطور آدمیه😑

خو نگران رفیقشه اومده مشورت