2777
2789
عنوان

بنظرتون سقط کردم ؟

214 بازدید | 19 پست

من چن وقته برا بارداری اقدام میکنم ولی موفق نشدم فولیکول خوبم دارم. ماه پیش ۱۵ ام‌پریود شدم ک اقدام کردمو منتظر بودم ببینم چی میشه ک  امروز لباس شستم ریختم تو سبد ک روی رختکن پهن کنم سبد و ک بلند کردم‌تا اتاق بردم یهو احساس کردم لباس زیرم خیس شده و دیدم پریود شدم😐یک هفته ب موعودم مونده.سابقه عقب و جلو انداختن نداشتم تاحالا خیلی ترسیدم ممکنه سقط باشه؟اگ سقط باشه چجوری باید تشخیص داده بشه؟شنیه میخوام برم دکتر

فقط استراحت کن ، در چه حده خونریزیت

لطفا برای مادر شدنم دعا کنید ☘️ خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 💞   حتی ایمانتون هم بوی گناه میده😔   تاپیک های عکس تگ کنید حتما 😍  عاشق ❤️ یا صاحب الزمان العجل 🌹 باهام دعوا نکنید کاربر خوبیم🥺 خیلی وقته اینجام ولی بیشتر فقط میخونم بقیه چی میگن😬 یه کاری داشتم مجبوری عضو شدم آخر 😌 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سقط کلی درد داره آخه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇