2777
2789

منو نامزدم بعد دوسال دوستی و مخالفت خانواده ام باهم عقد کردیم هیچ مشکلی هم نداریم ..اما از دختر خاله ام خوشش نمیاد..میگه این دخالت میکنه توی زندگی مون ..سبکه و ادم درستی نیس ..میگه شمارشو بزن بلک لیست ..و شماره خواهرشو ک زن داداشمم میشه میگه اینا فتنه بازی میکنن..سرعقدمون هی تیکه مینداخته چرا لباس فلان مدل نخریدید..کفشتون چرا این‌طوریه...بنظرتون من چیکار کنم ؟...میگم مگه من بچم بزارم اون برام تصمیم بگیره زیر بار نمیره..اسمش میداد عصبی میشه..منم میترسم ..پدرم بله برون  گف من دخترمو میدم خواهرات حق دخالت توی زندگی دخترمو ندارن حواست باشه ...

اولین غم ,اخرین نگاه مادر😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته خواهراشم از دخترخاله ام جلوش بد گفتن....دختر خاله ام نمیگم ادم درستیه و حرفای نامزدمو قبول دارم اما میگم بزار از بلک لیست درش بیارم ..همین ک من بی توجهی کنم خودش خسته میشه..ول کنم میشه..اینجوری بد میشع

وقتی پدرت انقدر بد گفته حق داره.. به حرفش گوش کن تا زندکیت نپاچیده بلاک نکن ولی ارتباط کم و بعدش قط ...

اره منم همینو میگم بلاک راهش نیس ..اره بابا پدرم گف😅

بنظرم مسئله رو کش نده تا زودتر تموم شه اگه از اون خانواده ها هستین ک رفت آمد با فامیل زیاده یکم کارت سخته چون هی رو در رو میشین 

اما اگه نیست شمارش رو پاک کن بلاکش نکن 

آتو و بهانه دستش نده ک بخواد دیگه مدام این بحثو پیش بکشه 

تا بتونی ارامشت رو حفظ کنی

زندگی مشترک خیلی مهمه 

اول و آخر زن و شوهرن ک برا هم می مونن 

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».کیمیاگر🍃📚آرزو میکنم برایت غرق در صلح،نور و شادی باشی🤲🏻💚 خوشبخت و عاقبت بخیر و سعادتمند باشید😊
بنظرم مسئله رو کش نده تا زودتر تموم شه اگه از اون خانواده ها هستین ک رفت آمد با فامیل زیاده یکم کارت ...

باور کنید من هم نامزدمو هم ارامش زندگی مو دوس دارم ..اما میگم همه چی کم کم اینطوری ک نمیشه..متاسفانه حق دیدن همو نداریم ..گاهی توی پارک میبینیم همو ..

باهاش راه بیا. چه دلیلی داری که اسم دخترخالت یا هرکسی که شوهرت خوشش نمیاد و به گفته خودت تاثیری هم روی زندگیت نداره رو ببری؟ الان مهمترین شخص زندگیت همسرته.

بلاک و بی احترامی نکن ولی به مرور رابطه رو کم کن. به همسرت هم بگو به خاطر تو این کارو میکنم اما نمیخوام مستقیم بگم که اختلافی پیش بیاد و از چشم تو ببینن.

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد