2777
2789
عنوان

از خواهرشوهرم چندشم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 122 پست
اصلا باورش سخته بچه رو میدن عروس بزرگ کنه، چطوری به فکرشون رسیده

فعل و انفعالات مغز بعضیا عجیبه دیگه .

ولی میدونی ادم پررو میخواد وقتی یکی اینجوری گفت بیا بچه منو نگهدار من حوصلشو ندارم . بگه پس غلط کردی به دنیا اوردی تو که حوصله بچه خودتو نداری از من انتظار داری واست بچه بزرگ کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه چه مدلشه خب اصلا به دنیا نمیاوردش الان ادم خودشم بچه دار میشه زورش میاد چه برسه بچه یکی دیگه هزار تا هم مسئولیت داره خوب بشه میگن بخاطر مامانشه بد بشه میگن تقصیر توئه

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

عزیزم با سیاست با شوهرت حرف بزن

بگو دختره و سنش کمه و حتما باید پیش پدر به خصوص مادرش باشه. خدای نکرده اگه اتفاقی افتاده کی پاسخگوس؟ خانوادت؟ قطعا نه، چون از چشم ما میبینن و مناسب نیست بچه ای بخصوص دختر پیش کس دیکه ای باشه مسئولیت داره

من جای شما بودم چندشم ازش نمیشد ولی قبول نمیکردم. فقط و فقط به این خاطر که مسئولیت بچه سخته. مخصوصا دبستانی باشه. کلی باید به درساش برسی.

ضمم اینکه مزاحم زندگی و دونفره های شماهم میشه

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓

چرانسبت به یه بچه ی 7ساله این حس روداری🙄

اون فقط یه بچه ی کوچیکه اگه بچه ی خودتم بوددوست داشتی دیگران درموردش این حس روداشته باشن

من بااینکه جاریم بشدت باهام دشمنه وبهم حسادت میکنه وبچه هاش فضولیه زندگیمومیکنن ولی سعی میکنم توخونمون بهشون خوش بگذره وباخاطره ی خوب برن چون بدی کردن من به اوناچیزی روعوض نمیکنه جزشرمندگی جاریم

اینکه قبول نکنی یک بحث ، اینکه چجور مطرح کنی یک بحث ، با روی خوش و خندان اول یکم ازشون تعریف کن هندوانه بذار زیر بغل همسرت که تو خیلی عاقل و فهمیده ای و … بعد بگو خدا نکرده فردا از یک پله بیفته دور از جون سرش بخوره جایی من تا عمر دارم خودم نمیبخشم ! بگو بچه امانت نمیشه بیاد یه تار موش کم بشه صد نفر باید جواب بدی 

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست