2777
2789
عنوان

دوستانی که زیاد کتاب میخونن

142 بازدید | 7 پست

احساس میکنم حافظم خیلی ضعیف شده هیچی یادم نمیمونه از طرفیم دائم تو گوشیم میشه یه کتاب معرفی کنید مناسب باشه

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  

رمان میخونی یا چی؟ من دارم قمارباز رو میخونم ولی واسه کسی که تازه کاره سنگینه یکم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رمان میخونی یا چی؟ من دارم قمارباز رو میخونم ولی واسه کسی که تازه کاره سنگینه یکم

قبلنا میخوندم اما الان علاقه ندارم بیشتر دوست دارم به درد زندکیم بخوره مثل اعتماد به نفس 

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
قبلنا میخوندم اما الان علاقه ندارم بیشتر دوست دارم به درد زندکیم بخوره مثل اعتماد به نفس 

خودت باش دختر از ریچل هالیس

زنان زیرک 

اینا خوبن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

مدیتیشن کار کن برای حافظه عالیه اینم پیجش پادکست هم داره حرف هاش رو گوش کن عالیه

hosein_arabzadeh_