2777
2789
عنوان

حاضرین مادرشوهر تو خونتون با شما زندگی کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 49 پست

اگر بخوام صادق باشم نه

من حتی زورم به نگهداری از بچه‌هام نرسید و براشون پرستار گرفتم و اگر یه‌روزی اونا هم من رو بذارن خانه سالمندان یا برام پرستار بگیرن ناراحت نمیشم چون خودم در بچگیشون این کار رو باهاشون  کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دخالت نداشته باشه که هیچی میگم بیاد اما اگر دخالت بکنه معلومه که میگن نه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

بنظرم زوده راجع به این چیزا از الان نگرانی

اولا که فعلا برادرشوهرت مجرده 

دوما اصلا شاید برادرشوهرت خواست پیش مادرش زندگی کنه

سوما اصلا هیچ کسی راضی نمیشه از خونه خودش آواره بشه پس ممکنه اصلا مادرشوهرت نیاد 

اگرم جوونه شاید اصلا برنامه ی دیگه ای واسه زندگیش داره

مامان دوتا دخمل ناز 😍
افرین منم دقیقا نظرم همینه . ببین من ی پسرخاله داشتم هرجا میرفت اول با دختره شرط میکرد ک من نفسم ب ن ...

آره خودمون متاهلیم تجربه داریم دیگه، به طور طبیعی مرد وقتی ازدواج میکنه و مهر و محبت ببینه از همسرش و رابطه جنسی که برقرار میکنن باعث میشه کم کم وابستگیش به مادر و خونواده کم بشه،، ایشون هم مشخصه سیاست نداره اصلا و میخواد با بحث و دعوا پیش ببره، باید به شوهرش محبت کنه تا کم کم وابستگیش به مهر مادر کم بشه .مردا ذاتا دنبال یه منبع محبت هستن اگه از سمت همسر محبت نبینن کشیده میشن به سمت خانواده ..البته نمیگم کلا مادر و خانواده شو بذاره کنار ولی وابستگیش باید کم بشه که بستگی به هنر استارتر داره   

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
چرا از الان ناراحتی میاری سر این موضوع، هنوز داداشش مجرده که 😐. بعدم مطمئن باش اون موقع خود مادرشوه ...

خودمم نمیدونم چرا از الان ذهنم درگیرشه،همش دوست دارم برادرشوهرم دیر ازدواج کنه،من عروسی بگیرم برم خونه خودم،۳_۴سال تنها باشیم ،بعدش اگه خواست مادر شوهرم بیاد😅🤭

آره خودمون متاهلیم تجربه داریم دیگه، به طور طبیعی مرد وقتی ازدواج میکنه و مهر و محبت ببینه از همسرش ...

دقیقا همینطوره . استارتر حالا حالا ها باید خون و خونریزی کنه تا سیاست یاد بگیره😅😅

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱
زمانی که پدرمادرم پیر و ناتوان بشن ازشون نگهداری میکنم  حتی شده بخوام خودم نگهشون دارم  ...

بحث پیر و ناتوانی فرق داره ها

اون موقع ک وظیفه هر بچه ایه

وقتی سالم و روپاس میتونی با مادرشوهر زندگی کنی؟

آره خودمون متاهلیم تجربه داریم دیگه، به طور طبیعی مرد وقتی ازدواج میکنه و مهر و محبت ببینه از همسرش ...

عزیزم ما ۳ساله تو عقدیم،خیلیم عاشق همدیگه هستیم و زندگی خوبی داریم،خیلی خیلی کم بخث میاد پیشمون،شوهرمم ب مادرش وابسته نیست،چون پدرش تو بچگی فوت شده و مامانش تنها بزرگش کرده،احساس مسئولیت داره و میخواد جبران کنه،ولی اصلا وابسته ی اونجوری نیس

بحث پیر و ناتوانی فرق داره ها اون موقع ک وظیفه هر بچه ایه وقتی سالم و روپاس میتونی با مادرشوهر زند ...

خیر

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...