2777
2789
عنوان

حاضرین مادرشوهر تو خونتون با شما زندگی کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 49 پست

ب نظرم الان حرفتو بزن حستو کامل میفهمم ب شوهرت بگو پرستار بگیره براشون در ضمن ب نظرم تنها موندن براشون بهتر باشه چون دیدم این بنده خداهایی که پاسکاری میشن کامل افتاده میشن ولی تا وقتی خونه خودشونن وضع جسمی و روحیشون خیلی بهتره

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر از من ب تو‌نصیحت اگه از الان بخوای سر این موضوع با شوهرت بحث کنی اون حساس تر میشه . مطمئن باش بعدها خود مادرشوهرتم راضی نمیشع خونه زندگیشو ول کنه بیاد خونه شما چون داری میگی خونتونم نزدیکه فعلا شوهرت رو حساب غیرت و مرد بودنش یچی میگه اما بعید میدونم مادرش قبول کنه ولی اگه تو بخوای از الان مخالفت کنی و لحبازی کنی شوهرتم با لجبازی و زورم ک شده مادرشو برمیداره میاره خونه

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱
اصلأ خودش خونه داره،خونه ش هم چسبیده به خونه منه،شوهرم میگع من مامانمو  ول نمیکنم،مگه تو خونه خ ...

مادرشوهرت چی میگه اون راضیه ؟

من واقعاً نمیتونم با مادرشوهر زندگی کنم 

به شما حق میدم 

خانواده همسر هر چقدم خوب باشه بازم ممکنه یه مشکلی پیش بیاد 

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
اصلأ خودش خونه داره،خونه ش هم چسبیده به خونه منه،شوهرم میگع من مامانمو  ول نمیکنم،مگه تو خونه خ ...

ولله بگو نظرت چیه منم مامانم بابا بیارم نمیتونم ولشون کنم پس دیگه زندگی مستقل چ معنایی. داره

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
چرا نوبتی بیاد خونه شماها ؟ اینهمه خانم مسن تنها زندگی میکنن اینم مثل  بقیه  ضمنا از الان ...

افرین منم دقیقا نظرم همینه . ببین من ی پسرخاله داشتم هرجا میرفت اول با دختره شرط میکرد ک من نفسم ب نفس مامانم بنده باید با مامانم زندگی کنی اونوقت بعد عروسیش سر ۴ماه نشد خونشو جدا کرد انگار زنش جادوش کرده باشه😂

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱

عمرا بذارم بیاد با ما زندگی کنه اینقد اذیتم کرده تهمت بهم زده که بگن پاک ترین زن رو زمینه بازم ازش متنفرم🤧

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲