2777
2789

مشکلش چیه ...  چند سالشه؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای اروم شدن دل داغ دیده ی دایی منم دعا کنید؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

خدا سلامتی بده ان شاء الله

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
سه سالشه هنوز نمیتونه واضح حرف بزنه وجمله بگه خیلی جیغ وداد میکنه بداخلاق وپرخاشگرشده

اینکه طبیعیه🙄🙄🙄🙄🙄

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

پسر منم اینجور بود الان باید چسب بزنم در دهنشتا ساکت بشه

من از خدامه ک طبیعی باشه ولی دکتر میگه رفتارش تو طیف اوتییس قرارش میده😔

ببین یه چیزی بگمت، ببشتر ادما تو طیف اتیسم هستن یکی کمتر یکی بیشتر فقط خودمون خبر نداریم 

پسر منم مشکوک بود.. ولی علائم دیگه ای جز دیر حرف زدن دارن مثلا یک حرکت تکراری یک اشیای وابسته به خودشون که هی همراهشونه، این پا اون پا شدن زیاد نگاه نکردن تو چشمات و...  

چندسالگی حرف زد عزیز؟

دوسال و نیمگی تازهههه گف دده دیگه فکرش رو بکن

من با تک تک سلولهام حس شما رو درک میکنم این روزای تلخ رو داشتم ولی تو مادری، کم نیار به حرف یه دکتر اکتفا نکن، من میرفتم دکتر اینقدررر با قاطعیت میگف اتیسم داره که برام برنامه ی تغذیه ای اتیسم ها رو نوشت داد دستم