2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 58314 بازدید | 467 پست
چون میترسم پیام خودشو ریپلای کنم، پیام شما رو ریپلای میکنم (:چقدر وحشتناک...مرد38. زن 19خانواده های ...

آره والا منم ترسیدم چیزی بگم بهش بربخوره

خیلی عجیبه ۱۹سال ازش بزرگتره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون میترسم پیام خودشو ریپلای کنم، پیام شما رو ریپلای میکنم (:چقدر وحشتناک...مرد38. زن 19خانواده های ...

گفت ۲۸ سالشه که

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
مهم نیست زیاد چون خیلی درک می‌کنه

عزیزم یه بچه داشتن زیادم سخت نیست . البته این نظر منه . زیاد سخت نگیر . حالا یه کم اینورتر یه کم اونورتر دیگه اقدام کن کم کم خودتم سنت خوبه . دو سه سال محدودیت برای بچه رو همه دارن هرچی عقب بندازیش سختتر میشه برات . 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

زیاد نیست؟؟؟۲سال دیگه این آقا ۴۰سالشه بچه ش بشه ۴۰سال این آقا ی ۸۰ ساله س؟؟؟آیا میتونه بچه شو درک کن ...

😂😂😂از اون حرفا بودااا

والا زمان خود من همه جور بابا بود تا سن های مختلف

هیشکی این حرفو نمیرد

چه برسه چندسال دیگه

چون سن ازدواج و فرزندآوری رفته بالا

یک سال

منطقیه که نخوای ، چون زمان زیادی نگذشته

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

فقط میتونم بهت بگم هر چقدر سنت میره بالا تصمیم برای بچه آوردن سخت تر میشه

دقیقا منم الان به این نتیجه رسیدم متاسفانه بهم خیلی میگفتن اما گوش نمیدادم ولی حالا که خودم درکش میکنم سخته

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

مادر شدن قشنگترین حس زندگی هست ، نترس بهترین سن هستی منم ۲۹ سالم بود اولین بچم بدنیا اومد خیلی ناخواسته ، اما الان این حس مادر بودن رو  با هیچ حس دیگه ای نمی تونم مقایسه کنم

انگار تو اين دنيا فقط منم كه هر چي سنم بالاتر ميره حوصله و ذوق زندگي كردنم بيشتر ميشه بقيه بعد ٣٠ سا ...

آره اینم میتونه درست باشه. من بچه ام وقتی تازه به دنیا اومده بود خیلی ذوق داشتم خیلی باهاش بازی می‌کردم و وقت میذاشتم کم کم حوصله ام دیگه رفت بچه یه انرژی خوار واقعیه

چند سالتونه؟ نمیخوای الان اقدام کنی؟

یکساله اقدامم نمیگیره دیر شده خیلی پشیمونم کاش حداقل ۴-۵ سال قبل میاوردم .......  ۲۸ سالمه دارم میرم ۲۹ 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

28یه دونه میخام ولی خب نه همین الان که برم اقدام

عزیزم ببخشید خواهر ناراحت نشو

ولی وقتی دیدی شوهرت ۱۰سال از شما بزرگتره باید اینو میدونستی که ایشون بعد از ۵سال زندگی مشترک نمیخواد بچه دار بشه

قطعا همون سال ها اول دوست داره پدر بشه 

بعدش مادر بودن افتخاره همچین شما هم کوچولو نیستی که بگیم الآن برات زوده

دست به کار شد 

تا جوون هستید و پرانرژی و اعصاب درست و درمونی دارید بچه دار بشید 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!