2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا

146 بازدید | 21 پست

با کسی در ارتباطم ولی بهش گفتم تو مجازی زیاد فعالیت ندارم و اینستا هم گفتم برای یه کاری نصب کردم و حذفش میکنم سریع چندوقت پیش آدرس اینستاشو داده بود بهم روزای اول که باهم بودیم 5,6نفر انفالو کرده بود پیجش قفله من تو پیجش نیستم چندوقت پیش که اینستا نصب کرده بودم نمیدونست منم فالو کردم قبول نکرد منم انفالو کردم الان این برام سواله تازگیا میبینم مرتب فالو می‌کنه و انفالو می‌کنه فالورای پیجش هم انفالو کردن دوسه نفری بعد وقتی من فالو کرده بودم دونفر از پیجش منو سریع فالو کرده بودن یکیش دختر بود چرا مرتب فالو انفالو می‌کنه ؟! 

تا قبل اینکه رابطه جدی بشه اینطور نبود مدام هم ابراز علاقه می‌کنه حتی دوبار چون آمادگی تو رابطه رفتن ندارم خواستم تمومش کنم بار اول بعد دوروز زنگ زد بار دوم گفت دیگه ازین حرفا پیش من نزن و مال منی و .. نمی‌دونم چطوری بفهمم که تو پیجش چی میگذره 

کاملا مشخصه دیگ چ خبره بگو پیجت رو بازکن ببینم چ خبره میخام ببینم کین و هرکسم اومد چت کن باهاش ببین دوست دخترشه یانه 

بعدم چرا پاک کنی؟ بگو میخام داشته باشم همونطور تو داری هروقت پاک کردی منم پاک میکنم 

درهرحال ایشون کاملا مشخصه خیانتکاره و دو دره باز وقتتو حروم نکن دختر

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا وقتی می‌خوام تمومش کنم نمیزاره

همشون همینطورن فقط میخان بدستت بیارن و زاپاس باشی 

درکل دختر زرنگی. باشی میری ازهمون فالوراش میپرسی یا میزاری بیان ازت بپرسن 

گوشیشم ک گفتی میگیری چک میکنی چک کن 

همشون همینطورن فقط میخان بدستت بیارن و زاپاس باشی درکل دختر زرنگی. باشی میری ازهمون فالوراش میپرسی ی ...

می‌خوام بطوری رفتار کنم که بترسه دیگه با دختری اینکارو کنه به نظرت هکر کجا میتونم پیدا کنم

می‌خوام بطوری رفتار کنم که بترسه دیگه با دختری اینکارو کنه به نظرت هکر کجا میتونم پیدا کنم

انقد ارزش داره هکر پیدا کنی؟ 

نهایت گوشیشو نداد و دبه کرد گفت دخترخالمه و دخترداییمن و... تمومش کن بگو مزاحم بشی شکایت میکنم

قبلا گفته بود دخترای پیجش فامیلاشونن

😂 توام باورکردی؟ 

اصلا باشه دخترای فامیلشون باشن شاید باهاش دوست باشه 

دلیل انقد فالو انفالو چیه؟

چرا پیجشو بازنمیزاره تو ببینی؟

😂 توام باورکردی؟ اصلا باشه دخترای فامیلشون باشن شاید باهاش دوست باشه دلیل انقد فالو انفالو چیه؟چرا ...

یکی از عکسای پروفایلش تو تلگرام که خیلی زوم بود رو صورتش و قشنگ بود پاکش کرد نمیدونم چرا به نظرم قرارع نسل آدمیزاد منقرض بشه دیگه که یه آدم خوب پیدا نمیشه برای رابطه به هیشکی نمیشه اعتماد کرد

😂 توام باورکردی؟ اصلا باشه دخترای فامیلشون باشن شاید باهاش دوست باشه دلیل انقد فالو انفالو چیه؟چرا ...

برای خودت پیش اومده ؟ بعد برام جالبه رو این که دیر جواب بدم و یا یه روز کم تر وقت بزارم حساسه بهشم گفتم ما بچه نیستیم اکه بوقت خواستی بری محترمانه یا هم صحبت کنیم یه دوروزی سرد بود منم گفتم خدافظ تلگرام پاک کردم عکس پروفایل هم برداشته بودم بعد دوروز زنگ زد چرا پروفایلتو برداشتی و دوباره رابطه شروع شد 

برای خودت پیش اومده ؟ بعد برام جالبه رو این که دیر جواب بدم و یا یه روز کم تر وقت بزارم حساسه بهشم گ ...

بله پیش. اومده ک میگمت عزیزم 

😂😂دیگه از بس دیدم داره خندم میگیره خسته شدم از دیدن مردای خیانتکار دلم میخواد یکاری کنم تنش بلرزه

بیخیالش شو این ازهمچی بدتره ک نتونسته باهات باشه