2777
2789
عنوان

لطفا دم سحرهستش دعاکنید برای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 36 پست

یه علت پرخاشگری دیربه حرف امدن هست چون منظورشو بقیه متوجه نمیشن اونم عصبانی میشه 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

از بدو تولد پسرم تو خونه کارتن انکلیسی پخش بود برای بچهای بزرگترم اون بزرگا خوبن تو حرف زدن اما این کچیکه تا سه سالکی چن تا کلمه بیشتر نمیگفت اونم ناقص ک فقط خودم میفهمیدم حرفشو تا اینکه بردمش کلاس قران خونگی اونجا مربی گفت بزار فقط بین بچها باشه نمیخاد قران یاد بگیره فقط با بچها تعامل داشته باشه چون پسرم نسب ب بقیه بچها پرخاشگر و عصبی تر بود تا اینکه بعد سه ماه  پسرم خیلی بهتر شد و دیکه نبردمش کلاس چون سختم بود اان پسرم ۳ سالو ۹ماهه هس و ۷۰درصد حرفاشو همه متوجه میشن از پرخاشگریش خیلی کم شده همیشه دعا گوی مربیش هستم ک با صبر و حوصله پسرمنو تو کلاس پذیرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارتون های خارجی خیلی نگاه میکنه انگلیسی رو بهترازفارسی بلده ودوس داره ومتاسفانه علت دیر حرف زدنش هم ...

روزانه بیشتر از یک ساعت تلویزیون مجاز نیس بچه وقتی گوشی یا تلویزیون میبینه ذهنش از رشد میفته

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خدا رو شکر نگران نباش برادر زاده منم اینجوری بود الان 5 ساله هست تازه کم کم داره حرف زدن رو خوب یاد میگیره توکل کن ب خدا ایشالله زبونش باز بشه شما هم خوشحال

سکوت سرشار از ناگفته هاست
عزیزم اذان نگفت ؟؟؟؟

متوجه نشدم گلم؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
سه سالشه هنوز نمیتونه واضح حرف بزنه وجمله بگه خیلی جیغ وداد میکنه بداخلاق وپرخاشگرشده

وای عزیزم کلا شبیه پسر منم پسر شما پسر من دوسال و نیمه اصلا نمیتونه حرف بزنه بشدت پرخاشگر و بد اخلاق ایناس