اگه اشتباه نکنم تو مهر انگار موقع ثبت نامش بود قبلا میخوام بدونم با این رییس جمهور بازم لاتاری میشه ثبت نام کرد امید داشت هرچند منکه توهمه چیز بدشانسم اونکه چیز محالیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یادمه یه بار اومدم شرکت کنم فکن دم کافینت بودم همه چیزمم اماده بعد یه مرتیکه احمق اومده بود فکنم برایه کار حقوقی کارمند بود گفت براچی میخوای شرکت کنی ترامپ باایرانیا خوب نیس الکی وقتو پولتو حدر نده منم منصرف شدم حالا من همیشه کارخودما میکردما ولی اون لحظه بیخیال شدم یعنی تااین حد بگم بهت بدشانسم مثلا اگه یکم دیر وزودتر رفته بودم اون اقا میتونس اونجا نباشه
من یادمه یه بار اومدم شرکت کنم فکن دم کافینت بودم همه چیزمم اماده بعد یه مرتیکه احمق اومده بود فکنم ...
نه خب اون آقا راست گفته دوره ترامپ اجازه نمیداد ایرانی ها برن مگر اینکه طرف یه فامیل درجه یک تو آمریکا میداشت و اینکه از دانشگاه پذیرش گرفته باشه و با همه این شرایط به سختی قبول میکردن و ویزا میدادن
الان خیلی ها سالهایی ک ترامپ بوده و برنده شدن نتونستن برن و تو مصاحبه رد شدن
ببین من اگه خدا قسمت کنه و بخوام برم اولش میرم یه ایالت ارزون مثل تگزاس😃😃😃 و اینکه هر چه سریع تر ...
دقیقا من خودم تو ایران کلی کار سخت کردم تواین فروشگاها بار بردم اوردم اما همین کارای این مدلی یه کار کردن تو کافیشاپ رستوراناش بایه مدت کم میتونی حقوق زیاد بگیری و پیشرفت کنی و بعد شغلتو خونتو همچیتو عوض کنی اما این صدسالم بمونی جون بکنی تا دزد کلاهبردار نباشی یا سالمش ارث از اجدادت بهت نرسیده باشه نمیتونی موفق باشی وپیشرفت کنی یا اونا که میگن چرا ما کار کردیم موفق شدیم اره خیلیا از بچگی دورازجون مثل سگ کارکردن که حالا که پولدارن اصلا جونشو ندارن لذت ببرن
نه خب اون آقا راست گفته دوره ترامپ اجازه نمیداد ایرانی ها برن مگر اینکه طرف یه فامیل درجه یک تو آمری ...
چمیدونم یعنی به ... نیک بگیرم که اون روز ثبت نام نکردم ولی خب الانم امید ندارم انقدر کوچکترین کارای زندگیم که واسه همه ردیف میشد واسه من به یک اتفاق وحشتناک ختم شدن دیگه ناامیدم هم ترسیدم هم انرژی ندارم واسه چیزی خوشحال باشم یا وقت بذارم بگم میشه
دقیقا من خودم تو ایران کلی کار سخت کردم تواین فروشگاها بار بردم اوردم اما همین کارای این مدلی یه کار ...
دقیقا همینه
ولی اگه آمریکا هم بخوای پیرفت کنی با کار تو رستوران پیشرفت نمیکنی باید سعی کنی کنار اون کار آموزش ببینی یا دانشگاه بری یا کالج بری و مدرک رشته و شغلی ک دوس داری بگیری تا بتونی پیشرفت کنی