2777
2789
عنوان

کسی میدونه سالانه کسی لاتاری ثبت نام میکنن و امکان اکی شدنش هست یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 125 پست
نه بابا😃😃😃😃 باید برم کلاس زبان البته به زودی میرم

چه خوبه انگیزه داری تو حضوری میری یعنی نمیشه خودمون با این اپلیکیشنا یاد بگیریم وبعد جایی امتحان نمیگیرن برا مدرک که بدن بهمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوبه انگیزه داری تو حضوری میری یعنی نمیشه خودمون با این اپلیکیشنا یاد بگیریم وبعد جایی امتحان نمی ...

من کتاب و سی دی نصرت گرفتم خوبه

خوبم داشتم پیش میرفتم ک متاسفانه مشکلاتی پیش اومد و فاصله افتاد ولی واقعا میخوام دوباره شروع کنم

براچی انگیزه نداشته باشم؟

مگه چقد قراره زندگی کنیم؟

سعی کن لذت ببری از زندگیت 

من کتاب و سی دی نصرت گرفتم خوبه خوبم داشتم پیش میرفتم ک متاسفانه مشکلاتی پیش اومد و فاصله افتاد ولی ...

پس خودت میخونی بعد واسه مدرک گرفتن کجا تست میگیرن؟منم بخدا همینو به همه میگفتم خودمم یه ادم پرشور وپراز امید اما یه اتفاقاتی افتاد کلا فلجم کرده ۶ماهه وواقعا تمام انگیزم برنامه هام واسه زندگیم از هم پاشید

پس خودت میخونی بعد واسه مدرک گرفتن کجا تست میگیرن؟منم بخدا همینو به همه میگفتم خودمم یه ادم پرشور وپ ...

مدرک لازم نداری ها

آقا نهایت شکست عشقی خوردی ک اونم توی چند ماه حل میشه نگران نباش😃😃

هنوز خیلی کوچولویی بیخیال غم و ناراحتی خودت باید خودت و خوشحال کنی

بخدا که اگه توخانواده من بودی میدیدی که نسبت به این بیچارگیا اصلا کوچولو نیسم یعنی اگه بودم تاحالا کفنم کرده بودن همه ام بهم میگن ور سنت خیلی چیزا دیدی خیلی دردا کشیدی اما به نظرم اشتباهه که میگن درا میسازنت بزرگت میکنن بعصی دردا انقدر عمیقه که بیشتر تخریبت میکنه

بخدا که اگه توخانواده من بودی میدیدی که نسبت به این بیچارگیا اصلا کوچولو نیسم یعنی اگه بودم تاحالا ک ...

خب باید از این زندگی درس بگیری و تصمیمات درست بگیری و یه تغییر اساسی بدی به خودت و زندگیت

مدرک لازم نداری ها آقا نهایت شکست عشقی خوردی ک اونم توی چند ماه حل میشه نگران نباش😃😃

نه بابا شکست عشقی چیه دله خرسندی داری تواما.عه من یادم میره اینو واسه بورسیه شدن ایلتس میخواس؟

اگه ازدواج کنی و بخوای بری کارت سخت تر نمیشه نسبت به مجردی؟

اتفاقا خیلی راحت تر میشه

من خودم آدم تنها رفتن نیستم تنهایی دووم نمیارم

و اینکه ۲تایی بریم از نظر مالی هم برا من بهتره و زودتر به اون چیزی ک میخوام میرسم