2777
2789
عنوان

کسی میدونه سالانه کسی لاتاری ثبت نام میکنن و امکان اکی شدنش هست یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چه جالب تو نمیدونی دقیقا چیا میپرسن

چرا میدونم ولی سوالا از همه یکسان نیست

مثلا میپرسن چند سالته و شغلت چیه و چرا میخوای مهاجرت کنی اونجا کدوم ایالت و برا زندگی انتخاب کردی و آیا کسی و اونجا داری یا نه و چه شغلی و میخوای اونجا داشته باشی

چی چقد میشه؟؟؟

پولی که باید ببریم که جایی اجاره کنیم و بتونیم تایه مدت استفاده کنیم تا کار پیدا شه ما یکی از اشناهامون اونجان خیلی خرجشون میشه البته اونا دیگه چندساله خونه گرفتن ولی یه دختر همسایمون که بورسیه شد رف اون مثلا بچه یه خانوم اقا رو نگهداری میکنه وهم درس میخونه و واسه استاد تحقیقات انجام میده تا بتونه خرجشو دربیاره بازم کم میاره وخانواده اش خیلی دارن کمک میکنن اما خوبیه لاتاری اینه مجبور نیسی درس بخونی اونجا

پولی که باید ببریم که جایی اجاره کنیم و بتونیم تایه مدت استفاده کنیم تا کار پیدا شه ما یکی از اشناها ...

ببین اونجا خرجا و کیفیت زندگی آدما متفاوته مثلا ایالت کالیفرنیا از همه گرون تره و اینکه شاید سبک زندگی من با یکی دیگه فرق داشته باشه و من اولش بتونم تو یه اتاقم زندگی کنم ولی یکی دیگه نتونه یا اینکه من بتونم یه مدت غذای ساده بخورم و یکی دیگه نتونه

همینش که ازاین مملکت پراز دروغ وادمای حروم زاده اش بیایم بیرون کافیه برا اوایل که کارنداریم و خونه ن ...

بی خیال ، آواز دهل شنیدن از دور خوش است.

هیجا مثل مملکت خودمون نیست.خودت رو بدبخت نکن

ببین اونجا خرجا و کیفیت زندگی آدما متفاوته مثلا ایالت کالیفرنیا از همه گرون تره و اینکه شاید سبک زند ...

خب تو چجوری هسی مثلا من برام اون خونه زیاد مهم نیس خورد خوراکم اهمیت نمیدم نمیتونی بگی به پول ما تقریبا چقدر هزینه میخواد