اگه اشتباه نکنم تو مهر انگار موقع ثبت نامش بود قبلا میخوام بدونم با این رییس جمهور بازم لاتاری میشه ثبت نام کرد امید داشت هرچند منکه توهمه چیز بدشانسم اونکه چیز محالیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا میپرسن چند سالته و شغلت چیه و چرا میخوای مهاجرت کنی اونجا کدوم ایالت و برا زندگی انتخاب کردی و آیا کسی و اونجا داری یا نه و چه شغلی و میخوای اونجا داشته باشی
پولی که باید ببریم که جایی اجاره کنیم و بتونیم تایه مدت استفاده کنیم تا کار پیدا شه ما یکی از اشناهامون اونجان خیلی خرجشون میشه البته اونا دیگه چندساله خونه گرفتن ولی یه دختر همسایمون که بورسیه شد رف اون مثلا بچه یه خانوم اقا رو نگهداری میکنه وهم درس میخونه و واسه استاد تحقیقات انجام میده تا بتونه خرجشو دربیاره بازم کم میاره وخانواده اش خیلی دارن کمک میکنن اما خوبیه لاتاری اینه مجبور نیسی درس بخونی اونجا
پولی که باید ببریم که جایی اجاره کنیم و بتونیم تایه مدت استفاده کنیم تا کار پیدا شه ما یکی از اشناها ...
ببین اونجا خرجا و کیفیت زندگی آدما متفاوته مثلا ایالت کالیفرنیا از همه گرون تره و اینکه شاید سبک زندگی من با یکی دیگه فرق داشته باشه و من اولش بتونم تو یه اتاقم زندگی کنم ولی یکی دیگه نتونه یا اینکه من بتونم یه مدت غذای ساده بخورم و یکی دیگه نتونه