2777
2789

یا باید از اول اکیپ شی یا بی خیال شی

دانشگاه ما این طوریه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بقیه صحبت گاهی داشته باش در حد نیاز ولی اکیپ جایی تو زندگی ات نداره البته درکت میکنم برای بهتر شدن روابط اجتماعی ات لازمه

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

من انشالله ۴۰۲که کنکور میدم ومیرم دانشگاه .ولی منم فکرکنم مثل تو باشم چون کلا آدم ارومیم و همیشه تنها .خجالتیم هستم خیلی اعتماد به نفسم پایینه ازالان غصه دانشگاهو دارم که چه طور باید باپسرا حرف بزنم 🥲😐

من با همه دوست بودم ترم پایینیا ترم بالاییا 

بچه های رشته های دیگه 

زمان ما خیلی خوب بود با اینکه دوسال پیش درسم تموم شده😐کسی زیاد خودشو نمیگرفت 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️