2777
2789

واقعا ذهنم به جایی نمیرسه. دوست دارم یه کار کوچیک از داخل خونه با مامانم شروع کنیم دوتایی

که هم فروشش خوب باشه هم سرمایه خیلی زیادی نخواد

نظر شما چیه

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خونگی مثل ترشی و سبزی خرد کردن پیاز داغ اینا.اوصاع خرابه فعلا کسب و کار با سرمایه نمیشه زد.

اخه ترشی و سبزی باید ی آشپزخونه یا بالکن بزرگ و مجهز داشته باشی تو آپارتمان نمیشه این کارو کرد. و خانما الان همه فروشنده خاص خودشونو دارن

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
بسته بندی اجناس عطاری در بسته های کوچیک

این تو فکرم بود.

بنظرت جوابه؟ خوب فروش میره؟

این تو فکرم بود.بنظرت جوابه؟ خوب فروش میره؟

آره بابا.یه مقدار میتونی اینترنتی بفروشی مثلا تبلیغ کنی از طریق تلگرام.یه چنل بزنی یه عده رو اد کنی یا تو فضای اینستاگرام تبلیغ کنی.بعد سفارش بگیری و از طریق اینترنت محصولات رو پست کنید به مقصد مشتری ها.یا یه مقدارشو به عطاری ها بفروشید.یه مقدارشم خودتون میتونید به در و همسایه ها بفروشید.بعد کسب و کارتون گرفت مغازه هم بزنید و کارتونو گسترش بدین.دنبال مدرک طب سنتی هم برید که دوره های مخصوص داره،وضعتون سکه میشه.انقدر بیمار میریزه سرتون که میتونید به بیماران کلی از محصولاتتون رو بفروشید.دوره های مثل یادگیری حجامت و زالو درمانی و اینکه مزاج ها رو بشناسید.البته باید قدم به قدم جلو برید.

اصلا بیمارو میتونید تو داخل مغازه هم ویزیت کنید و کلی از محصولاتتون رو بهش از این طریق بفروشید.

پیشنهادتون خیلی خوب بود

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید 🙏🙏🙏🌺