یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم ،فک کنم بخاطر ناشتام ،اخه ناشتام از قبل بارداری همین بوده و تو بارداری هیچ تغییری نکرده ، البته وقتی گفتم با دستگاه هیچوقت بالای صد نبوده واسه سه هفته دیگه ازمایش نوشت واسم گف اگه بالا بود شروع میکنیم انسولینو 😔 گف ازمایشگاهو عوض کن ،ممکنه ازمایشگاه خطا کنه؟
دکتر من میگفت ۲۵هفته بیا زایمان من۶ شهریوره ؟شما چی شما انسولین لازم نداری ها فقط پرهیز غذای ...
لامصب خیلی رژیم سخته واسم ، من تو سونو 20 شهریور زده تاریخ زایمانو ولی با این وضع شاید مجبور شم زودتر زایمان کنم 😢 فقط نگران نینیم هستم ، شما تکوناشو حس میکنی؟
نمیدونم ،فک کنم بخاطر ناشتام ،اخه ناشتام از قبل بارداری همین بوده و تو بارداری هیچ تغییری نکرده ، ال ...
اره آزمایشگاه و عوض کن حتما ولی. ناشتا هم روی مرز بوده این سه هفنه رو رعایت کن جواب آزمایشت هم اومد ببر پیش متخصص داخلی و غدد بهتر تشخیص میدن ببینم. بهتر چیکار کنی خیلیا با رژیم. مشکلشون حل میشه نیاز به انسولین نیست
معلوم نی سزارینی باشم اما خب با این وضع ک از الان بخوام انسولینی بشم احتمال زیاد سز بشم ، چون معمولا دیابت بارداریا سزارین میشن ، منم تکوناشو حس میکنم خداروشکر ،واسه همینم خیلی دلبستش شدم ،خدا همه نی نی هارو حفظ کنه واسه مادراشون