2777
2789
من چیکا کنم دیگ بهشو فک نکنم همش فکرم پیش اوناس

خوب اینکه شما به اونا فکر میکنی کار شیطانه.بخدا پناه ببر خودت رو مشغول کن.تمرکز کن روی مسائل خوب اتفاقات خوب.ذکراستغفار بگیر.و خیلی کم بدون عدد خاص ذکر لا اله الا الله بگو.سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن خواهر جان  زندگیتو بکن به اونا چیکار داری.اونا دنیاشون از ما جداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من از اول چارییم ولی راستشو بخوای به نماز خوندن زیاد توجه نمیکنم ولی چادرمو خیلی دوس دارم 

نماز خیلی بهت کمک می‌کنه حیفه سعی اتو لکن با برنامه ریزی نماز خون بشی نماز مسیله مهمی ایه شیطان به شدت از نماز مخصوصا نماز اول وقت و قرآن متنفره من با ذره ذره وجودم فهمیدم اینو اجنه کافر یه مدت منو خیلی اذیت کردن برای این که نمازمو بزارم کنار و قرآن نخونم سر نماز حالم بد میشد انگار شونه هام ۱۰۰۰ تن میشدن موقع نماز خواندن تمام بدنم سنگین میشد و بی حال میشدم و عصبی خدا رو شکر الان بهترم یه دعا نویس آوردن خونه بعد اون بهتر شدم چند وقت پیش هم یکی دیگه اومد به خوابم خیلی عصبانی بود گفت من نمیزارم تو نمازاتو اول وقت بخونی تو خواب من هر چی میخواستم نماز بخونم قبله عوض میشد و نمیتونستم نماز بخونم😐 دیگه قشنگ متوجه شدم اونا از نماز و دین و قرآن متنفرن اگه مقاومت کنی بعد یه مدت میرن کنار من فکر شاید حتی با مقاومت ما اونا هم به دین علاقه مند بشن😁😆

یکی به من گفت نماز بخونیم بهتره چون وقتی نماز میخونم بیشتر گناه میکنیم میدونی چرا این حرف رو زد؟ 

چون شیطان دقیقا با این جور آدما کار داره اونایی که ترک نماز کردن شیطان اثرش رو‌گذاشته دیگه ولی اونی که مقاومت می‌کنه اینقدر براش برنامه میچینه تا بلاخره گول بخوره و بیاد تو‌میدون زمینه گناه براش جور میشه از لحاظ روحی اذیتش میکنن حتی تو خواب هم اذیتش می‌کنه هر کاری می‌کنه که طرف به گناه بیفته 

تو این وسط نباید. خودتو شل بگیری از طرفی هم نباید سخت بگیری به خودت اصلا اهمیت نده تو فقط برنامه بریز که آدم خوبی بشی و‌رو‌اخلاقت کار کنی مخصوصا رو‌نماز خوندنت 

یواش یواش خودتو نماز خون کن حتی اگه شده تو هفته یک روز رو نماز بخونی این کارو بکن و‌کم کم ( مثلا ماه بعد بستگی به خودت داره که چقدر توانشو داری) یکبار رو بکن دوبار تا بلاخره کل روز رو‌نماز بخونی 

🤍
مگ جن ها بدن یعنی نمیزارن نماز بخونی

اجنه کافر و شرور نمیزارن نفرت دارن اگه نتونن کاری باهات کنن فرار میکنن یکیشونو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تونستم با قرآن فراری بدم به شدت از قرآن میترسن  

🤍
منم چادری نبودم بی حجاب بودم اما همیشه ته دلم میخواست چادری بشم ماه رمضونا سعی میکردم روسریمو بیارم ...

اره منم فعلا اینطورم روسریم حجابی میبندم فعلا ک ماه رمضونه. یه مدتم چادری بودم کنار گذاشتم سختم بود

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اره منم فعلا اینطورم روسریم حجابی میبندم فعلا ک ماه رمضونه. یه مدتم چادری بودم کنار گذاشتم سختم بود

اگه دوست داری چادری بشی تلاشتو بکن زیاد دعا کن که خدا خودش کمکت کنه منم با معجزه و دعا اینطور شدم خواسته قلبی ام بود

🤍
اگه دوست داری چادری بشی تلاشتو بکن زیاد دعا کن که خدا خودش کمکت کنه منم با معجزه و دعا اینطور شدم خو ...

مرسی عزیزم خدا همه مون رو به راه راست هدایت کنه و عشق ب حجاب رو تو دلمون بندازه..  البته حجاب بدون چادر هم قبول دارم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻