نماز خیلی بهت کمک میکنه حیفه سعی اتو لکن با برنامه ریزی نماز خون بشی نماز مسیله مهمی ایه شیطان به شدت از نماز مخصوصا نماز اول وقت و قرآن متنفره من با ذره ذره وجودم فهمیدم اینو اجنه کافر یه مدت منو خیلی اذیت کردن برای این که نمازمو بزارم کنار و قرآن نخونم سر نماز حالم بد میشد انگار شونه هام ۱۰۰۰ تن میشدن موقع نماز خواندن تمام بدنم سنگین میشد و بی حال میشدم و عصبی خدا رو شکر الان بهترم یه دعا نویس آوردن خونه بعد اون بهتر شدم چند وقت پیش هم یکی دیگه اومد به خوابم خیلی عصبانی بود گفت من نمیزارم تو نمازاتو اول وقت بخونی تو خواب من هر چی میخواستم نماز بخونم قبله عوض میشد و نمیتونستم نماز بخونم😐 دیگه قشنگ متوجه شدم اونا از نماز و دین و قرآن متنفرن اگه مقاومت کنی بعد یه مدت میرن کنار من فکر شاید حتی با مقاومت ما اونا هم به دین علاقه مند بشن😁😆
یکی به من گفت نماز بخونیم بهتره چون وقتی نماز میخونم بیشتر گناه میکنیم میدونی چرا این حرف رو زد؟
چون شیطان دقیقا با این جور آدما کار داره اونایی که ترک نماز کردن شیطان اثرش روگذاشته دیگه ولی اونی که مقاومت میکنه اینقدر براش برنامه میچینه تا بلاخره گول بخوره و بیاد تومیدون زمینه گناه براش جور میشه از لحاظ روحی اذیتش میکنن حتی تو خواب هم اذیتش میکنه هر کاری میکنه که طرف به گناه بیفته
تو این وسط نباید. خودتو شل بگیری از طرفی هم نباید سخت بگیری به خودت اصلا اهمیت نده تو فقط برنامه بریز که آدم خوبی بشی ورواخلاقت کار کنی مخصوصا رونماز خوندنت
یواش یواش خودتو نماز خون کن حتی اگه شده تو هفته یک روز رو نماز بخونی این کارو بکن وکم کم ( مثلا ماه بعد بستگی به خودت داره که چقدر توانشو داری) یکبار رو بکن دوبار تا بلاخره کل روز رونماز بخونی