2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من از یه جهت دیگه گفتم.این مسیر پر پیچ و خمه و کار شما نیست که تشخیص بدی کجا ملک حرف زد کجا جن ...

من هم جن دورم بوده هم فرشته جن ها مدام منو اذیت میکردن که نماز و قرآن نخونم مخصوصا نماز شب

🤍
نه خیال نبود خیلی واقعی  بود من تا حالا خوابی ندیدم  که بعدش با گریه و ترس برم به خیابون& ...

میدونید بخشی از قدرت نفس ما ناشناخته مونده و نفس میتونه هر چیزی بسازه.مثلا میتونه یک موجود خلق نشده ناشناخته بسازه..‌‌نکته مهم اینکه کلا از ذهنت پاکش کن.فکر کن اصلا همچین اتفاقی نیفتاده‌.چیزیکه سودی نداره فکر کردن نداره که  

میدونید بخشی از قدرت نفس ما ناشناخته مونده و نفس میتونه هر چیزی بسازه.مثلا میتونه یک موجود خلق نشده ...

نه من بحث فرشته است 

میگم 

میگم حتما فرشته ها اینو دور  کردن .

خیلی به من نزدیک شد .من اینو حس کردم

من هم جن دورم بوده هم فرشته جن ها مدام منو اذیت میکردن که نماز و قرآن نخونم مخصوصا نماز شب

جن کافر همون شیاطین هستن که اذیت میکنن.جن مومن سراغ شما نمیاد.ملائک میان کمک و مراقبت اما اینکه شما تشخیص بدی الان جن یا ملک از محالاته....نمیخوام بازش کنم دیگه‌ براتون‌.چون از حرف زدن درمورد این مسائل نهی کردن معصومین و حرفش هم خطرناکه

تو بیداری دنبالش رفتین وسط خیابون؟

دنبال کی؟

نه من تنها بودم 

۵ سالم بود

پدر و مادرم رفته بودن خونه پدر و بزرگ مادر بزرگ .اونا از سوریه اومده  بودن

من خواب بودم من و بیدار نکردن بعد از ظهر بود 

بلند شدم در خونه  رو باز کردم خونمون دو طبقه اس

بعد دیدم تو پله هاس روبرو من ترسیدم  در و بستم رفتم زیر پتو از ترس میلرزید صدای درو شنیدم 

باز شد

من مطمئنم در و محکم بستم بعدش دیگه رفت 

بقیش یادم نمیاد

مامانم میگه با گریه اومدی از خونه بیرون 

این همسایه ها از خیابون ردت کردن

دو ستان چند تا نکته مهم که حاصل سالها تجربه مطالعه و استفاده از محضر اساتید هست رو براتون میگم.

یک راجع به جن نه فکر کنین نه حرف بزنین نه پیگیر باشین

دو اگر موردی پیش اومده که رویت کردین یا شنیدین اهمیت ندین و بیخیال باشین

سه گناه نکنیم و نماز اول وقت بخونیم و استعانت از خدا و اهلبیت داشته باشیم محفوظیم

دنبال کی؟ نه من تنها بودم  ۵ سالم بود پدر و مادرم رفته بودن خونه پدر و بزرگ مادر بزرگ .اونا ...

آها پس چهره ترسناک ندیدین.در هر صورت بهش فکر نکنین اصلا و ابدا...هر چه بوده گذشته و شما الحمدلله مشکلی ندارین