2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بچه ها پاکن شاید مام قلبمون و پاک کنیم پاک باشیم بودن اون فرشته رو حس کنیم

من میشناسم کسانیکه فرشته ها رو میبینن حتی.وقتی مثل مثل روزی که از مادر متولد شدیم از گناه پاک بشیم احتمال دیدار ملائکه زیاد میشه

من خودم مانتویی م ولی همیشه عاشق باحجابای خوشتیپم اصن از تیپ مانتوییا خوشم نیمده تا حالا. جدیدا هم ب ...

منم چادری نبودم بی حجاب بودم اما همیشه ته دلم میخواست چادری بشم ماه رمضونا سعی میکردم روسریمو بیارم جلوتر تا این که کم کم چادری شدم

🤍

یه چیز دیگه ام بگم من بچه بودم تو خونه تنها

یه دیو دیدم تو خونمون خیلی ترسیدم

رفتم زیر پتو از از ترس میلرزیدم قشنگ در خونمون باز کرد تو پله ها

بود 

بعدش یهو رفت

اینم میگم کار فرشته ها بود

اونی که ته دلت گفته دل نبند درست گفته.اون فرشته بوده‌فقط بندگی کن

آره چون اگه بخوام برای خودم بزرگش کنم یهو میبینی تمام وجودمو غرور گرفته فکر میکنم برای خودم کسی هستم در صورتی که هر کسی می‌تونه همچین چیزایی رو تجربه کنه 

🤍
آره چون اگه بخوام برای خودم بزرگش کنم یهو میبینی تمام وجودمو غرور گرفته فکر میکنم برای خودم کسی هستم ...

البته من از یه جهت دیگه گفتم.این مسیر پر پیچ و خمه و کار شما نیست که تشخیص بدی کجا ملک حرف زد کجا جن کجا خیال....برای همین نباید سمتش بری وگرنه تو دام میفتی

منم چادری نبودم بی حجاب بودم اما همیشه ته دلم میخواست چادری بشم ماه رمضونا سعی میکردم روسریمو بیارم ...

نه من از اول چارییم ولی راستشو بخوای به نماز خوندن زیاد توجه نمیکنم ولی چادرمو خیلی دوس دارم